Quantcast

Με ένα καθόλου ψύχραιμο στόρυ, ο Παπαθεοδώρου ξεσπά για κάποια γκρι «σκατόψυχα ανθρωπάκια»

Προπονητές του μπάσκετ, τέρατα ψυχραιμίας, not

THE NEWSROOM

11 Φεβρουαρίου 2021

H μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στο μπάσκετ, ακούει στο όνομα Λαύριο. Το παραθαλάσσιο ‘κόσμημα’ της Αττικής, που το λιμάνι του εκτελεί μέτρια δρομολόγια σε value for money νησιά, μόνο μέτριο δεν παρουσιάζεται στα παρκέ, εκεί όπου τα φετινά αγωνιστικά του επιτεύγματα εντυπωσιάζουν.

Κι όπως value for money είναι το λιμάνι του Λαυρίου όσον αφορά τις ακτοπλοικές μετακινήσεις μας, το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί και το μπασκετικό τμήμα της περιοχής. Το μπάτζετ του Λαυρίου είναι σχεδόν 350.000 ευρώ. Μόνο 3 παίκτες παίρνουν περισσότερα από 22.000 ευρώ το χρόνο! Τα υπόλοιπα συμβόλαια κυμαίνονται από 18.000 έως 21.000 ευρώ.

Και για να έχετε και μια εικόνα της οικονομικής διαφοράς. Το συμβόλαιο του Κιθ Λάνκφορντ με την ΑΕΚ φτάνει τις 250.000 ευρώ τον χρόνο! Στην πραγματικότητα σχεδόν καλύπτει όλο το μπάτζετ του Λαυρίου. Ενα Λαύριο το οποίο νίκησε την Ενωση δύο φορές (και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο) μέσα σε διάστημα 50 ημερών.

Παρόλα αυτά, η χθεσινή νίκη του Λαυρίου επισκιάστηκε από πολύ κακές διαιτητικές αποφάσεις, που όπως τονίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητής της ΑΕΚ, δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα το γεγονός οτι η ομάδα του αποκλείστηκε πρόωρα από το κύπελλο και ξέσπασε.

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Λαύριο, ο τεχνικός της “Ένωσης”, “απασφάλισε” στα social media και έγραψε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος φυσικά στο διαιτητικό τρίο: “Μικρόψυχα και σκατόψυχα ανθρωπάκια… Ντραπήκατε έστω και λίγο;”

Αναλυτικά ο τεχνικός της ΑΕΚ έγραψε:

“Μικρόψυχα και σκατόψυχα ανθρωπάκια…

Ναι σε εσάς αναφέρομαι, εσάς που ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ και σε εσάς που ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ χθες βράδυ το σχέδιό σας. Ναι μας πληγώσατε νιώσαμε την αδικία και δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ.Εσείς σκατόψυχοι; Έχετε ήσυχη την συνειδησή σας; Γυρίσατε σπίτι σας στην οικογένειά σας στα παιδιά σας και τους κοιτάξατε στα μάτια… Ντραπήκατε έστω και λίγο;

ΥΓ: Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για το πάθος και κυρίως την συμπεριφορά τους για 45 λεπτά”.

Δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα είναι η αλήθεια!

 

Best of internet