Quantcast

Kαυλάντης επιδειξίας στοιχηματίζει την εισβολή του στον τελικό του Super Bowl, τσεπώνει 347Κ ξεκούραστα

Το ένιωσε, το έκανε, κέρδισε 347Κ

THE NEWSROOM

10 Φεβρουαρίου 2021

Eσείς μέχρι που θα φτάνατε για 374.000 δολάρια; Ο Γιούρι Αντράντε πάντως, είπε να κάνει το κομμάτι του, να βάλει το ολόσωμο ροζ μαγιό του, που μάλιστα διαγράφει υπέροχα και την οπίσθια περιοχή του και να εισβάλλει σαν άλλος Τζίμι Τζαμπ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Super Bowl.

Εκεί οπού πριν λίγες μέρες διαδραματίστηκε ένας από τους πιο εμβληματικούς τελικούς στην ιστορία του αθλήματος, με τελικό νικητή τον γερόλυκο Τομ Μπρέιντι. Ο GOAT του NFL στα 43 του φόρεσε το 7ο δαχτυλίδι του με τους Tampa Bay Buccaneers! Ομως υπήρξε κι άλλος μεγάλος νικητής που λίγοι είδαν μιας και δεν μεταδόθηκε από το κανάλι που είχε τα δικαιώματα του τελικού.

Κατά την διάρκεια της 4ης περιόδου, το ματς διεκόπη για μερικά λεπτά. Ενας εισβολέας είχε καταφέρει να σπάσει τα μέτρα ασφαλείας και να μπει στο γήπεδο. Συμβαίνει, έχει ξανασυμβεί και θα ξανασυμβεί. Ομως η είδηση ιντριγκάρει μιας και διέρρευσε ένα DM από το twitter με τον εξής διάλογο.

 

Γνώρισα τον εισβολέα του Super Bowl στο εστιατόριο “J. Alexander”
Πόνταρε 50.000 δολάρια στο να υπάρχει ένας εισβολέας στο Super Bowl
Ο φίλος του έκανε πρώτος κίνηση για αντιπερισπασμό κι έτσι δεν τον έπιασαν τόσο γρήγορα όσο τον φίλο του.
Του κόστισε 1.000 δολάρια να βγει από την φυλακή οπότε το κέρδος του ήταν 374.000!
»

 Το θέμα πήρε έκταση και πλέον είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν πως πίσω και από αυτήν την εισβολή είναι ο Βίταλι Ζντοροβέτσκι μιας και ο Γιούρι Αντράντε (ο τύπος που αποφάσισε να κάνει το «ντου») φορούσε κορμάκι με την ιστοσελίδα του Ζντοροβέτσκι (Uncensored website). Ο ίδιος ο Αντράντε ουσιαστικά το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα στο Instagram του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuri andrade (@kingyuri)

Εκπληκτική ήταν και η περιγραφή του Κέβιν Χαρλαν ο οποίος έπρεπε να περιγράψει στο κοινό που δεν είχε εικόνα για τον λόγο που υπήρχε διακοπή στο Super Bowl.

«Υπάρχει ένα τύπος που τρέχει στο γήπεδο. Ενας τύπος με σουτιέν
Και τώρα τον κυνηγάνε.
Κατεβάζει το παντελόνι του. Σήκωσε το παντελόνι σου φίλε. Σήκωσε το
Οι παίκτες έχουν βάλει τα χέρια τους στην μέση και τον κοιτάνε με απορία
»

Toν λες και μύστη!

 

Best of internet