Quantcast

Mοσχοβόλησε 90ίλα: Όλντσκουλ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε οροφή πούλμαν, πανηγυρίζει το κύπελλο του Πανιωνίου

Κουτσόπουλος, εκδρομές και το μυαλό πουρές

THE NEWSROOM

9 Φεβρουαρίου 2021

Τα κυανέρυθρα αισθήματα του λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας. Το γεγονός οτι δεν έχει πάψει να ασχολείται ακόμα με την αγαπημένη του ομάδα, παρόλο που ο ιστορικός Πανιώνιος αγωνίζεται σε χαμηλή κατηγορία, επίσης γνωστό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνηθίζει να αποβάλλει το σταριλίκι από πάνω του και χθες στον αέρα της εκπομπής του Master Chef, έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με τις Νεοσμυρνιώτικες οπαδικές του στιγμούλες, κατά το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα  ο κριτής του Master Chef, γνωστός και ως Θείος Λεό, κατά τη διάρκεια μίας δοκιμής ενός πιάτου στο επεισόδιο της Δευτέρας προκλήθηκε από έναν διαγωνιζόμενο, ο οποίος τον “απείλησε” ότι μπορεί να συναντηθούν κάποια στιγμή στο γήπεδο, με τον Κουτσόπουλο να του δίνει πληρωμένη boomer απάντηση.

“Εμένα βρήκες; Έχεις δει μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί από το Κύπελλο του 1998 στην Πλατεία; Με έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν που είναι πάνω στο πούλμαν;”, με τον διαγωνιζόμενο να του απαντά: “Ξέρω πως είσαι κάπου εκεί κοντά” και τον Κουτσόπουλο να τον διορθώνει λέγοντάς του “όχι κάπου εκεί κοντά, εγώ είμαι αυτός πάνω στο πούλμαν”.

Πράγματι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, λαγωνικά του ιντερνέ, ανατρέξαν στο παρελθόν, βρήκαν την επίμαχη φωτογραφία και τα ιστορικά βίντεο από το κύπελλο του Πανιωνίου το 1998 και ταυτοποιήσαν την παρουσία του γνωστού κριτή σε στιγμές παραφροσύνης πάνω στο πούλμαν.

Για την ιστορία, ο διαγωνιζόμενος σάστισε τόσο πολύ, που μάλλον τον επηρέασε και στην γαστρονομική του προσπάθεια, αφού ο ‘Κουτσό’ του έδωσε από νωρίς διακριτικούς πούλους. Κάποιος πιο κακεντρεχής από εμάς θα έλεγε οτι αυτό συνέβη, επειδή τόλμησε να θίξει τα οπαδικά αισθήματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να πουλήσει Πανιωνιοφροσύνη στον Αρχιπανιώνιο. Κάτσε στον πάγκο σου παιδάκι!

Στο 14.12, ο αίλουρος Κουτσόπουλος σε στιγμές παράνοιας.

 

Best of internet