Quantcast

Προφητεία better than Παΐσιος: O Κοσίδης 19 χρόνια μετά, έγινε ΟΝΤΩΣ ο μελλοντικός επιθετικός της ΑΕΚ

Βυζαντινογέννητη προφητική ιστορία με happy end

THE NEWSROOM

3 Φεβρουαρίου 2021

Η πιο συνηθισμένη απάντηση στην ερώτηση ‘Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;’ είναι ποδοσφαιριστής, ειδικά οταν πρόκειται για αγοράκια. Πολλοί μάλιστα ονειρευόμαστε από μικροί να παίξουμε είτε στην αγαπημένη μας εγχώρια ομάδα, είτε σε κάποιο μεγάλο κλαμπ του εξωτερικού. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως, ο μικρός μπόμπιρας που ασχολείται μόνο με μπάλα και βάζει γκολ κάτω από τα πόδια του πατέρα του, μεγαλώνει, αλλάζει συνήθειες και το όνειρο του επαγγελματία ποδοσφαιριστή αρχίζει να ξεθωριάζει.

Μια τέτοια περίπτωση ΔΕΝ είναι αυτή του Μιχάλη Κοσίδη, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του. Με την ομάδα των ονείρων του. Στις χθεσινές του δηλώσεις είπε πως υπέγραψε στην ομάδα που αγάπησε από παιδί. Δεν ήταν αλήθεια. Το ντοκουμέντο που έρχεται στην δημοσιότητα, αποδεικνύει πως ήταν ΑΕΚ πριν γεννηθεί. Και ήταν επιθετικός της πριν  βαφτιστεί. Οι γονείς του Ηλίας και Βασιλική είχαν φροντίσει για αυτό.

Που οκ, ίσως είναι λίγο γραφικό να παρουσιάσεις τον νονό ως χορηγό σε προσκλητήριο βάφτισης, αλλά όπως συνηθίζεται να λέγεται ‘Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ’. Και αυτή την φορά όχι μόνο είναι διαφορετικό , αλλά είναι και προφητικό. Και σίγουρα πιο αξιόπιστη προφητεία από το οτι κάποια στιγμή η Πόλη θα είναι και πάλι Ελληνική.

Να υπενθυμίσουμε οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον 19χρονο επιθετικό, Μιχάλη Κοσίδη, μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι σίγουρα περήφανος για το ball boy που κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και που ευελπιστεί να ακολουθήσει τα χνάρια του ινδάλματος του.

Μπορεί και μελλόντικος πρωταθλητής σαν το Σέρχιο. Θα δείξει..

 

Best of internet