Quantcast

Έτοιμος να ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στα αντίπαλα καρέ ο δισέγγονος του Μουσολίνι, υπέγραψε στην Λάτσιο

Έτοιμος να οργώσει όλη την (ακρο)δεξιά πλευρά της Λάτσιο

THE NEWSROOM

3 Φεβρουαρίου 2021

Eδώ που τα λέμε, δεν συνιστά κάποια έκπληξη. Ο δισέγγονος του Μουσολίνι, μάλλον δεν απέρριψε κάποια πρόταση για να αγωνιστεί με την φανέλα του Αστέρα Εξαρχείων και να εφορμά σαν άλογο στο χορτάρι της Αλεπότρυπας και έτσι το όνειρο του προπάππου του έγινε πραγματικότητα. Δηλαδή οι απόγονοι του να γίνουν άξιοι συνεχιστές της αγάπης του για την Λάτσιο κι αν είναι εφικτό να αγωνιστούν και στην ίδια την ομάδα.

Όπερ και εγένετο λοιπόν. Ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λάτσιο, από τα τμήματα υποδομής της οποίας αναδείχθηκε! Και μαντέψτε σε ποια θέση αγωνίζεται. Ναι σωστά μαντέψατε. Δεξιό μπακ ή ακροδεξιό μπακ όταν αποφασίζει να παίρνει όλη την πλευρά.

Παίζει φουλ-μπακ, έχει καλά χτυπήματα στην μπάλα και καλή φυσική κατάσταση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ενώ αρκετοί στην Λάτσιο ποντάρουν πολλά πάνω του καθώς τον θεωρούν τρομερά ελπιδοφόρο.

Η μητέρα του, που έχει εκφράσει υπερηφάνεια για τον παππού της παλιότερα, αρνήθηκε να σχολιάσει για την πιθανότητα να παίξει ένας Μουσολίνι στη Serie A. «Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω. Είναι κάτι από το οποίο προτιμώ να μείνω έξω. Ο γιος μου δεν θέλει καμιά είδους ανάμειξη στην ιδιωτική ζωή ή τις επιλογές του», απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις.

Αυτό που αναμφισβήτητα σχολιάζεται στην Ιταλία είναι το γεγονός ότι ο 18χρονος επελέγη από την Λάτσιο, μια ομάδα που δεν έχει αποτινάξει το στερεότυπο ότι πρόκειται για σύλλογο με συνδέσεις με την ακροδεξιά.

Οι «λατσιάλι» αν και τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν ν’ απομακρύνουν από τους κύκλους της ομάδας ακροδεξιά στοιχεία, είναι κοινό μυστικό πως στις τάξεις των οπαδών διατηρούνται ακόμα…

Best of internet