Quantcast

O Aρτούρ από Ασπροπύργκο ψηφίζει Κριστιάνο στο αιώνιο ποδοσφαιρικό δίλημμα

Θα μπορούσε να δώσει και μια πιο διπλωματική απάντηση

THE NEWSROOM

19 Ιανουαρίου 2021

O Bραζιλιάνος μέσος της Γιουβέντους, Αρτούρ Μέλο, βρέθηκε μπροστά στο αιώνιο δίλημμα Κριστιάνο ή Μέσι και με τις απαντήσεις του δεν δίστασε να αποκαλύψει προς τα που κλείνει.

Πολλά έχουν ακουστεί ανά τα χρόνια για τον τρόπο με τον οποίο Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι συμπεριφέρονται στους συμπαίκτες τους. Οι δύο σούπερ σταρς προσπαθούν να δείχνουν ηγέτες σε κάθε τους στιγμή, ο καθένας βέβαια με διαφορετικό τρόπο. Ο ένας πιο ενωτικός ο άλλος περισσότερο δεικτικός και σοβαρός. Ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία στη καριέρα τους να παίξουν και με τους δύο. Ένας από αυτούς τους «τυχερούς» είναι ο Άρτουρ Μέλο.

Ο Αρτούρ από Ασπροπύργκο λοιπόν, αφού ανέλυσε τον τρόπο που κινούνται στον χώρο οι 2 σουπερστάρ, πως φέρονται στα αποδυτήρια και σκιαγραφώντας τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά, στην συνέχεια ήταν ξεκάθαρος ως προς την προτίμηση του.

«Είναι και οι δύο ηγέτες, αλλά επιλέγω Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε ο 24χρονος χαφ και συνέχισε, δικαιολογώντας την απόφασή του.

«Έχουν διαφορετικό τρόπο για να ξεχωρίζουν. Ο Λίο μιλάει ελάχιστα, αλλά στο χορτάρι κάνει αισθητή την παρουσία του με το ταλέντο και την επιθυμία να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Κριστιάνο, αντίθετα, μιλάει πολύ, με όλους και είναι πολύ ενεργός στα αποδυτήρια. Προφανώς κι εκείνος έχει τεράστια επιθυμία να παίρνει τη μπάλα στα πόδια του και να σκοράρει. Δεν είναι εύκολη απάντηση, γιατί είναι και οι δύο φανταστικοί παίκτες, αλλά ανάμεσά τους διαλέγω Κριστιάνο, με τον οποίο παίζουμε μαζί αυτή την περίοδο».

Εμείς θα δανειστούμε μια φράση από την αγαπημένη μας Βάσια Τριφύλλη και θα την αφιερώσουμε στον Αρτούρ..Οι φιλίες δεν χαλάνε για μια μεταγραφή ρε μαλάκα. Οι φιλίες είναι φιλίες.

 

Best of internet