Quantcast

Καγκουριλίκια στο χιόνι με αθάνατο ελληνικό τατουάζ, έκανε ο Ίσμαελ Μπλάνκο

Ο μασκοφόρος σε χειμερινές περιπέτειες

THE NEWSROOM

19 Ιανουαρίου 2021

Με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για χιόνι στην Αθήνα να πηγαίνουν για άλλη μια χρονιά στον κουβά και με την Τρίπολη να ντύνεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα λευκά, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο, άδραξε της ευκαιρίας και είπε να κάνει τα καγκουριλίκια του στην χιονισμένη Αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο αγαπημένος ‘Ζορό’ των οπαδών της μοναχοκόρης, δεν πτοήθηκε από το λευκό τοπίο που είχε σκεπάσει τα πάντα και παρότι διανύει αισίως τα 38 του χρόνια, συνεχίζει την σκληρή προπόνηση και μάλιστα φαίνεται να το διασκεδάζει.

Ο Αργεντινός μύστης  βρίσκεται εδώ και 4 μήνες στην Tρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού, περιμένοντας υπομονετικά να αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Και αφού μπαλίτσα γιοκ, ο ‘Ζορό’, είπε να πετάξει τα ρούχα του, να μας κάνει ριβίλ το αθάνατο ελληνικό σταυρουδάκι στο στέρνο και να τρέξει στα χιονισμένα φιορδ της Αρκαδίας, οσάν άλλος Βίκινγκ.

Όπως είναι προφανές μετά από τέτοιο ατσίβμεντ, ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με τα φιλαράκια του στο Instagram και είπε να ανεβάσει βιντεάκι που συνοδεύεται -από πιθανότατα- Αργεντίνικης προέλευσης γνωμικό.

 

在 Instagram 查看這則帖子

 

Ismael Blanco(@ismael.blanco18_official)分享的帖子

«Η χαρά είναι στον αγώνα, στην προσπάθεια, στα βάσανα και όχι στη νίκη. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει ώστε να φτάσετε στον στόχο σας». 

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ίσμαελ Μπλάνκο εμφανίζεται στις οθόνες μας τσίτσιδος. Είτε σε χιόνια, είτε μετά από αγώνα, ο Αργεντινός φροντίζει να μας προσφέρει οπτικό θέαμα που θα ζήλευαν πολλοί και θα ονειρεύονταν ακόμα περισσότερες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συνέντευξη μετά απο μάτς της ΑΕΚ, όπου το ψυχάκι την έδωσε φορώντας απλά ενα σλιπάκι.

Τι Ίμπρα, τι Ίσμα!

Best of internet