Quantcast

Σε καμπίσια Copa Copana σκέφτεται να μετατρέψει το ‘Ελ Μαντριγάλ’ ο Κώστας Πηλαδάκης

Με ιππόκαμπο θα αντικατασταθεί το σήμα της ΑΕΛ

THE NEWSROOM

15 Ιανουαρίου 2021

Μάλλον όλα δείχνουν πως η Λάρισα δεν έχει βγει από το μυαλό του πρώην προέδρου της ΑΕΛ και ιδιοκτήτη του AEL FC Arena, παρά την αποστασιοποίηση του από την πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κολλητάρι του Αντώνη Ρέμου σκέφτεται να δράσει για άλλη μια φορά επιχειρηματικά και να κάνει πάταγο στον Θεσσαλικό κάμπο.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Πηλαδάκης έχει έτοιμο το νέο του project για τη Λάρισα, το οποίο είναι η δημιουργία ενός μεγάλου χώρου ψυχαγωγίας με κυρίαρχο στοιχείο το νερό. Ένα «water park» το οποίο θα κατασκευαστεί δίπλα από το AEL FC Arena και θα αποτελεί έναν μοναδικό χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Η επένδυση είναι στο στάδιο του σχεδιασμού και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτή θα γίνει εντός του γηπέδου ή στους πέριξ χώρους που είχαν προβλεφθεί για εμπορική χρήση, στη συμφωνία παραχώρησης της έκτασης με το δήμο Λαρισαίων.

Οι συζητήσεις ωστόσο είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται στους επόμενους μήνες, με την έξοδο από τον κλοιό της πανδημίας, να δούμε τα σχέδια του Κώστα Πηλαδάκη να γίνονται πράξη και τον πάλαι ποτέ τροπαιούχο πρόεδρο της ΑΕΛ να «επιστρέφει» στη Λάρισα, αυτή τη φορά ως επιχειρηματίας.

Πλάκα θα είχε πάντως το καλοκαιράκι που η Λάρισα βράζει από τον καύσωνα, να βλέπαμε κάναν Κούγια να επιδίδεται σε καλλιτεχνικά μακροβούτια στο waterpark του Πηλαδάκη. ‘Η ακόμα καλύτερα, η αποθεραπεία των παιχτών να λαμβάνει χώρα στις νεροτσουλήθρες. Κρίμα που ο Ουάρντα έχει μετακομίσει Σαλόνικα μεριά και δεν θα έχει την ευκαιρία να εγκαινιάσει το waterpark με πεσιματική στην ναυαγοσώστρια.

Η ΑΕΛ ΜΑΣ!

 

Best of internet