Quantcast

Δεν χρειάζεται να κλαίει άλλο στα αποδυτήρια ο Μποτία, είπε το ‘YAYO’ η Φουρέιρα στην πρόταση γάμου του

Είναι το Μποτία- Φουρέιρα, το ελληνικό Μπέκαμ- Βικτόρια;

THE NEWSROOM

13 Ιανουαρίου 2021

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ο Αλμπέρτο Μποτία, αφού η Μεξικανοαλβανίδα καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα, είπε το ναι ή το po ή το si στην πρόταση γάμου του. Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και του δικού μας παιδιού Ευάγγελου Γιαννόπουλου, με τους δύο τους να σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα γαμήλια δεσμά.

Όπως ανέφερε στο Πάμε Δανάη η Μαρένα Καδιγιαννοπούλου: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι». Βέβαια ο γάμος θα καθυστερήσει, καθώς όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι αυτή τη στιγμή το House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του COVID-19.

Πλέον, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και αγαπητικός της Ελένης Φουρέιρα, δεν έχει κανέναν λόγο να κλαίει στα αποδυτήρια, όπως είχε ισχυριστεί μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι αυτό γιατί, μπορεί να αισθάνθηκε αδικημένος από τον τρόπο που επιτεύχθηκε το νικητήριο γκολ του Γιακουμάκη που έδωσε εν τέλει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ εκείνη την χρονιά, αλλά από την στιγμή που η μοίρα του επεφύλασσε στεφάνι με την διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα, αδικημένος από την ζωή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να νιώθει.

Αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν ο γάμος πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και το μελλόνυμφο ζευγάρι εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη, δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη να ξαναδούμε τον Ισπανό αμυντικό να αγωνίζεται είτε με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού είτε με τα κιτρινόμαυρα του Άρη. Του το ευχόμαστε απο καρδιάς.

Αλμπέρτο Μποτία, καλή επιτυχία.

Best of internet