Quantcast

Με πάντες και με Fiat Panda του ’90 σκάσαν μύτη στην προπόνηση οι παίχτες της Ατλέτικο, λόγω της κακοκαιρίας ‘Filomena’

Με το σκυλί του πολέμου, φτάσαν τα σκυλιά του Σιμεόνε στην προπόνηση

THE NEWSROOM

12 Ιανουαρίου 2021

Από την ομάδα του ψυχάκια Τσόλο Σιμεόνε όλα είναι πιθανά. Από το να πάρει πρωτάθλημα με 20 πόντους διαφορά, μέχρι να αποκλειστεί στο κύπελλο από ομάδα 3ης κατηγορίας, όπως κι έγινε. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε ποτέ και μας έκανε θετική εντύπωση, είναι ο τρόπος που έφτασαν στην προπόνηση οι πολυεκατομμυριούχοι παιχταράδες της. Και πιο συγκεκριμένα οι Λεμάρ, Βρσάλικο, Ερμόσο και Καράσκο.

Στην Ισπανία βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε εξέλιξη η κακοκαιρία ‘Filomena‘, ονομασία που μας φέρνει κατευθείαν στο μυαλό, τον πρώην στράικερ Φιλομένο, που κόσμησε τα χωράφια της Super League με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ. Η κακοκαιρία έχει φέρει και ακραίες χιονοπτώσεις, σε σημείο που η πρόσβαση για το προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο να μην είναι εύκολη με συμβατικό ι.χ.

Έτσι οι Λεμάρ, Βρσάλικο, Καράσκο, Ερμόσο, που τα σπίτια τους είναι κοντά, αποφάσισαν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Ενας γείτονάς τους τους δάνεισε ένα παλιό θρυλικό Fiat Panda από τη 10ετία του ’90 και εκείνη πήγαν αρχοντικά στην προπόνηση, δείχνοντας ότι η Ατλέτικο είναι η πιο τρελή ομάδα στην Ισπανία και όχι μόνο.

Με τις πάντες και με διάθεση για χιονοπόλεμο έφτασαν λοιπόν στο προπονητικό κέντρο οι μύστες, που φέτος ετοιμάζονται για μεγάλα πράγματα. Εξάλλου τι να τις κάνεις τις Bugatti και τις Lambo, όταν έχεις το σκυλί του πολέμου Fiat Panda. Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Τσόλο Σιμεόνε, που επιλέγει Ουρουγουανούς ‘κανίβαλους’ για την στελέχωση της ομάδας του και όχι μπαρουτοκαπνισμένους σταρ. Και η συνταγή συνήθως είναι πετυχημένη.

Πω πω μια στροφάρα, έλα Καράσκο.

Best of internet