Quantcast

Να ξεβλαχέψει με backhand τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο, ονειρεύεται ο «Εξαρχειώτης» Τσιτσιπάς

Εξάρχεια, Wimbledon, Tesla και τσίπουρο στον Χασάν.

THE NEWSROOM

11 Ιανουαρίου 2021

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, απάντησε σε ερωτήσεις φαν του στο Twitter και όπως φάνηκε είχε όρεξη και έδωσε… δυνατές απαντήσεις. Αυτές δεν αφορούσαν μόνο το τένις και τον αθλητισμό, αλλά είχαν και κοινωνικό υπόβαθρο.

Για αρχή ο Ρωσοκαρδιτσιώτης αθλητής, προέβλεψε πως ο 55χρονος ταρίφας που διαβάζει ‘Φως΄,βλέπει δίκη στο Οpen και πίνει φραπέ σκέτο, θα κάνει στροφή 360 μοιρών στην αθλητική του αισθητική και θα ξεβλαχευτεί με τσάι, Σιμόν Ντε Μποβουάρ και φυσικά τένις. Συνθήκη που θα ευνοήσει το Εκάλη Tennis Club και τα γηπεδάκια 5χ5 θα γίνουν ουρητήρια για τους ανερχόμενους Έλληνες Φέντερερ.

Εντύπωση προκάλεσε πάντως και η απάντηση του σχετικά με το πιο όμορφο μέρος για να επισκεφτεί κάποιος στην Ελλάδα. Αν αναλογιστούμε μάλιστα οτι ο Στέφανος έχει μεγαλώσει στην Βουλιαγμένη, ονειρεύεται Harrods στην Ελλάδα και κάνει διακοπάρες στο Ντουμπάι με Πετράν Κωστόπουλο, η μόνη απάντηση που δεν θα περίμενε κανείς να δώσει είναι τα Εξάρχεια. Κι όμως ο Τσιτσιπάς, μας εξέπληξε. Η Αθηναική Μονμάρτη που λέγεται Εξάρχεια, είναι το must visit μέρος που πρότεινε ο Στεφανάρας στα Αμερικανάκια.

Όταν ρωτήθηκε για τον ήρωα του, επέλεξε τη μαμά του, ενώ όταν του ζήτησαν να επιλέξει κάτι που θα απαγόρευε στο τένις απάντησε πως θα απαγόρευε στον Ράφαελ Ναδάλ να παίξει ξανά στο Roland Garros. Για να πάρει και κανένας άλλος τον τίτλο…

Στην πίτσα δεν του αρέσει ο ανανάς, στην Premier League υποστηρίζει Λίβερπουλ , ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος Έλληνας αθλητής στην χώρα, φυσικά επέλεξε το φιλαράκι του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Είναι ένα άτομο, που συχνά σηκώνει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του, θεωρείται από πολλούς ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που δεν έχει επίγνωση της κατάστασης στην Ελλάδα και ονειροπολεί αστόχως, αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η τρέλα που κουβαλάει είναι αυθεντική, ακατέργαστη και ατόφια. Στέφανε, μην αλλάξεις για κανέναν! Αυτός ο κόσμος δεν θα ξεβλαχευτεί ποτέ!

Σόρρυ, αυτός είναι!

Best of internet