Η bwin φόρεσε την στολή του Άγιου Βασίλη, μοίρασε δώρα και χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να δίνεις.

THE NEWSROOM

24 Δεκεμβρίου 2020

To 2020 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και αν μη τι άλλο, θα θέλαμε να φύγει γρήγορα και από την μνήμη μας. Μια χρονιά που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην κοινωνία και που με την εμφάνιση της πανδημίας, έχει επηρεάσει την καθημερινότητα των ανθρώπων ανά την υφήλιο. Κι αν για τους περισσότερους, η αντίστροφη μέτρηση για τον έρχομο του νέου έτους αποτελεί ένα λυτρωτικό γεγονός που περιμένουν με ανυπομονησία, η bwin συναισθανόμενη οτι οι ανάγκες της κοινωνίας βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, αφήνει για λίγο στην άκρη τα ρεβεγιόν, οργανώνοντας στοχευμένες πρωτοβουλιες κοινωνικής αλληλεγγύης.

Προτεραιότητα για την bwin τούτες τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και που όλοι θέλουμε να τις περνάμε οικογενειακά, δεν θα μπορούσαν να μην είναι οι μοναχικοί άνθρωποι και οι ηλικιωμένοι. Στο πλαίσιο λοιπόν των πρωτοβουλιών κοινωνικής ευθύνης που λαμβάνει, η bwin βρέθηκε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων για να «φωτίσει» τις γιορτές τους και πρωτίστως για να τους κάνει να αισθανθούν πως δεν είναι μόνοι.

Έτσι, με την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου, πήραν σβάρνα τις γειτονιές της Αττικής και μοίρασαν γιορτινά καλάθια, τα οποία περιλάμβαναν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης. Φυσικά, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο εορτών, δεν θα μπορούσε να λείπει και το καθιερωμένο γούρι του νέου έτους. Να σημειωθεί πως μαζί με τα καλάθια, προσφέρθηκε και υγειονομικός εξοπλισμός ατομικής προστασίας.

Παρόλα αυτά, η δράση της bwin, δεν περιορίστηκε μόνο στους ηλικιωμένους και τους μοναχικούς που ζουν στα σπίτια τους. Εκπρόσωποι του brand, νιώσαν απαραίτητο καθήκον να προσφέρουν δώρα και σε ανθρώπους του Γηροκομείου Αθηνών, μοιράζοντας με αυτό τον τρόπο χαμόγελα και ζεστασιά στους διαμένοντες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Φυσικά, οι πρωτοβουλίες της bwin στο Γηροκομείο Αθηνών, θα συνεχιστούν καθ’όλη την διάρκεια του νέου έτους.

Ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, Ζώης Κολιός, δήλωσε συγκινημένος: «Πρωτοβουλίες σαν της bwin μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας. Ευχαριστούμε πολύ.»

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού όμως στην κοινωνία, δεν αφορούν μόνο τις ευαίσθητες ομάδες που προαναφέραμε, αλλά μοιραία έχουν ακουμπήσει και το οικονομικό κομμάτι της χώρας. Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν έρθει αντιμέτωποι με τις οικονομικές πληγές που έχει αφήσει πίσω της η πανδημία και τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Η ομάδα της  bwin , δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλεύρο και αυτών των ανθρώπων. Έτσι, η εορταστική εθελοντική δράση των μελών του κορυφαίου στοιχηματικού brand, έδωσε ελπίδα σε δεκάδες οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά απο την πανδημία, συγκεντρώνοντας συνολικά 1.5 τόνο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η παράδοση των τροφίμων μακράς διαρκείας, καθαριστικών και ειδών ατομικής υγιεινής για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά απο την COVID-19, έγινε περήφανα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Συνολικά, η bwin καθώς και οι εργαζόμενοι της, φόρεσαν την στολή του Άγιου Βασίλη και βρέθηκαν τις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου δίπλα σε περισσότερα απο 800 παιδιά, μοναχικούς ανθρώπους αλλά και ηλικιωμένους. Με αυτό τον τρόπο, έδειξαν για άλλη μια φορά την έμπρακτη υποστήριξη τους στην κοινωνία και έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερες γιορτές οι συνάνθρωποι μας.

 

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: https://bwincares.gr/

 

 

Best of internet