Quantcast

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει ένα Original Φιλαδελφιώτικο σκυλάκι, για συντροφιά τις δύσκολες μέρες των αγώνων

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο, απαλλαγείτε από την κατάθλιψη

THE NEWSROOM

15 Δεκεμβρίου 2020

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και τη Φιλοζωική, παίρνοντας την πρωτοβουλία για την υιοθεσία με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή στο σπίτι μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνει μπροστά για να βρουν το δικό τους σπίτι και τα αδέσποτα σκυλάκια της πόλης μας! Σε συνεργασία με τονΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τον Φιλοζωικό Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας , αλλά και την αρμόδια πενταμελή επιτροπή του Δήμου αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας μας να υιοθετήσουν και να δώσουν μία ζεστή στέγη στα αδέσποτα σκυλάκια, που φιλοξενούνται εδώ και πολύ καιρό στις εγκαταστάσεις εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο καλύτερός σου φίλος σε περιμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε περιμένει στο Αλσος της πόλης μας! Τώρα, πλέον, μπορείς να του αλλάξεις τη ζωή!

 Οσοι ενδιαφέρονται για υιοθεσία μπορούν άμεσα να απευθύνονται στην κυρία Άννα Μπερδέση (τηλ. 6934-874343), εκπρόσωπο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στην Επιτροπή Διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά και στην κυρία Κυριακή Καραθανάση (τηλ. 6944-949741), εκπρόσωπο του Φιλοζωικού Συλλόγου στην ίδια Επιτροπή!
Κάνουμε όλοι μαζί το μεγάλο βήμα για να δώσουμε φροντίδα και ζεστασιά στους τετράποδους φίλους μας, αλλά και για να επιδείξουμε, για μία ακόμα φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Mε αυτό τον τρόπο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει στον κόσμο της ΑΕΚ πως το φάρμακο για την κατάθλιψη και το γιατρικό για τις δύσκολες μέρες που βιώνει αγωνιστικά είναι η συντροφιά ενός σκύλου. Αφήστε τα Xanax λοιπόν όταν βγάζει σέντρες ο Μπακάκης ή τα Mesulid όταν ο Σβάρνας αντιμετωπίζει σε μαν του μαν αντίπαλους επιθετικούς και υιοθετήστε ένα αδέσποτο σκυλάκι να σας γλείφει το τρεμάμενο χέρι όταν κάνει εξόδους ο Τσιντώτας. Μόνο καλό θα σας κάνει.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ όπως ήταν λογικό, είδαν με πολύ θετικό μάτι την κίνηση της ΠΑΕ, τονίζοντας για άλλη μια φορά την διαφορετικότητα που χαρακτηρίζει τον κιτρινόμαυρο οργανισμό, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν με την σειρά τους από τον κύριο Μελισσανίδη να αναλάβει την αγορά ενός μαντρόσκυλου τύπου Βράνιες για να δαγκώνει κι εκείνος ανυπεράσπιστους φορ που θα τολμήσουν να παραβιάσουν τα κιτρινόμαυρα καρέ.

Σκύλε, σκύλε γύρνα πίσω σκύλε

Best of internet