Quantcast

Φανέλα της ΑΕΚ με υπογραφή Μπακάκη ζητούν σπαρακτικά στην Λέστερ, για να κοσμήσει το μουσείο τους

Μας κρίνατε και για απόψε ή πήρατε ρεπό;

THE NEWSROOM

9 Δεκεμβρίου 2020

Η Λέστερ υποδέχεται αύριο (10/12) την ΑΕΚ στο King Power Stadium για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ζήτησαν μια κιτρινόμαυρη φανέλα από την ΑΕΚ.

Η Λέστερ θέλει τη φανέλα του αρχηγού της Ένωσης με τις υπογραφές όλων των παικτών, έτσι ώστε να την τοποθετήσει στο μουσείο του συλλόγου, πλάι στις υπόλοιπες φανέλες των αντιπάλων τους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναμένεται να αποδεχτούν την πρόταση των αλεπούδων και να παραδώσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πριν από το ξεκίνημα της συνέντευξης τύπου.

Περίοπτη θέση στο μουσείο της Λέστερ θα έχει από το βράδυ της Πέμπτης η φανέλα της ΑΕΚ με τις υπογραφές των παικτών της λοιπόν, ανάμεσα σε αυτές φυσικά και η πολυπόθητη υπογραφή του Μπακάκη. Που μπορεί αυτή την  υπογραφή να την περιμένανε σε ένα 3ετές συμβόλαιο που θα πρότειναν στον διεθνή δεξί μπακ μιας και αποτελεί διακαή πόθο τους, αλλά αφού ο Μιχαλάρας έχει δώσει όρκο αιώνιας πίστης στην μοναχοκόρη, η επιθυμία αυτή θα περιοριστεί σε αφιερωματική υπογραφή για να κοσμήσει το μουσείο των Αλεπούδων.

Την καρδιά αν ρωτήσεις θα πει…..

Best of internet