Quantcast

Με ταγκιές και υπερμεγέθη πεάκια, θα αντικατασταθεί το κομψοτέχνημα του Μαραντόνα στην Καλαμαριά

Και τελικά η ψυχούλα των παιδιών του δημοτικού δεν θα λερωθεί

THE NEWSROOM

2 Δεκεμβρίου 2020

Άδοξο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα που φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στην Καλαμαριά, αφού οι γονείς των παιδιών του δημοτικού μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν πως η αγνή ψυχούλα των κανακάρηδων τους, θα λερωθεί στην θέα ενός ποδοσφαιριστή με σημαία ήλιο αρζεντίνο.

Ο λόγος είναι όχι τα όσα έκανε εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά εκτός αυτού. Θεωρούν λοιπόν οτι οι καταχρήσεις τις οποίες έκανε ο Αργεντίνος και η γενικότερη εικόνα του, όταν δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, δεν ήταν τέτοια που να μπορεί να φιλοξενηθεί η εικόνα του σε σχολείο και να αποτελεί πρότυπο για τα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Ηλία Στύλου, δημιουργού του γκράφιτι, στο metrosport.gr. Ο Ηλίας Στύλος δημιούργησε το έργο του μέσα σε τρεις μέρες και τόνισε πως «είπα ότι θα φτιάξω έναν Θεό, όχι όμως του Ολυμπου, αλλά της μπάλας. Εμπνεύστηκα από τον μεγάλο αθλητή».

Μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram λέγοντας ότι «Αγαπάμε και θυμόμαστε έναν άνθρωπο για το έργο που έχει κάνει και το δικο του ηταν να αλλάξει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως κάνοντας τα πλήθη να παραμιλουν και να ζητωκραυγάζουν το όνομά του. Diego maradona La mano de dios ✊Κοινοποιήστε ελεύθερα!»

Και τώρα αφού ο τοίχος αναμένεται να ασπρίσει, περιμένουμε εικαστικές παρεμβάσεις που θα ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα ενος δημοτικού σχολείου στην Καλαμαριά. ‘ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΙΑΜΟΥ’, ταγκιές σε ακανόνιστο σχήμα, πεάκια με φίμωση, πεάκια σε περιτομή, πεάκια υπερμεγέθη, πεάκια εν ώρα ούρησης. Για τα παιδιά μας ρε γαμώτο!!

Best of internet