Quantcast

«Αν σας αρέσει η μπάλα να την πάρετε σπίτι σας» , δηλώνει με κυνισμό ο winner Μουρίνιο

Βιτριολικές δηλώσεις από τον Special One του ποδοσφαίρου

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2020

Συμπυκνώνοντας όλη την προπονητική του φιλοσοφία σε μια ατάκα, απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη διαπίστωση ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Με τον πιο… Μουρίνιο τρόπο απάντησε ο «εκλεκτός» στις υπόνοιες για τον τρόπο που νίκησε η Τότεναμ τη Μάντσεστερ Σίτι. Μετά την επικράτηση της ομάδας του επί των «πολιτών» με 2-0 σε ένα ματς που είχε τρεις τελικές, ο Πορτογάλος δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε κατοχή της μπάλας που ξεπέρασε το 80%.

 

Και χωρίς να προβληματιστεί καθόλου απ’ αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Μπορούν να πάρουν την μπάλα σπίτι τους. Εγώ πήρα τρεις πόντους»…

Η αλήθεια είναι οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αν το θέαμα που παρουσιάζει στα ντέρμπι η Τότεναμ δεν αρέσει αισθητικά στον πολύ κόσμο, η ομάδα του Μουρίνιο φιγουράρει στην πρώτη θέση της φετινής Premier League και αυτό δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Με τους Σον και Κέιν να οργιάζουν και να αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα του πρωταθλήματος, η Λονδρέζικη ομάδα θα προσπαθήσει να καταφέρει αυτό που της στέρησε πριν 4 χρόνια η Λάρισα της Αγγλίας, Λέστερ. Να πάρει το πολυπόθητο πρωτάθλημα.

Rock you like a Harry Kane!

 

Best of internet