Quantcast

Μια ντουζίνα συνεχόμενες ήττες, έφτασε η μοναχοκόρη της Μασσαλίας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Λε πετίτ Μαρσεγιέ και όχι πια δάκρυα

THE NEWSROOM

4 Νοεμβρίου 2020

Η Πόρτο μετά από την νίκη στο Ντραγκάο επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, έφτασε ένα ακόμα βήμα κοντά στην πρόκριση στους ΄16΄του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, επικρατώντας αυτή την φορά της Μαρσέιγ με το ευρύ 3-0. Οι δράκοι φιγουράρουν μόνοι πλέον στην δεύτερη θέση,έχοντας αφήσει τους ερυθρόλευκους 3 βαθμούς πίσω και έτσι αποκτούν σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Κι αν το παραπάνω στατιστικό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, μιας και η Πόρτο ήταν εξαρχής φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, το γεγονός οτι η Μαρσέιγ έχει να γευτεί έστω την χαρά της ισοπαλίας για 12 συνεχόμενα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα ειναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Για την ιστορία, το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα που αποκόμισε η μοναχοκόρη της Μασσαλίας ήταν το μακρινό 2013.

Δεν είναι τυχαία θα έλεγε κάποιος η αδελφοποίηση μεταξύ των οπαδών των 2 συλλόγων, αν συνυπολογίσει κάποιος και τις 6 ήττες της ΑΕΚ στην τελευταία συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στις χαρές και στις λύπες μαζί λοιπόν! This is football!

Κάνε το όσκαρ ανατροπής εκεί ρε Βίκτωρα!

 

 

 

Best of internet