Quantcast

Αναβαθμισμένοι οι στόχοι του Ολυμπιακού για φέτος, κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ βλέπει ο Καρεμπέ μετά το Γιουρόπα

Μην εκπλαγείτε αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει και το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

THE NEWSROOM

21 Οκτωβρίου 2020

Με πολλές αγωνιστικές φιλοδοξίες ξεκινάει και την φετινή χρονιά η ομάδα του Ολυμπιακού, με τον σύμβουλο στρατηγικής των Πειραιωτών Κριστιάν Καρεμπέ, να μην βάζει ταβάνι στους μελλοντικούς στόχους των ερυθρόλευκων. Σε δηλώσεις του στον γαλλικό τύπο ο βετεράνος διεθνής, έκανε αναφορά στους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο και ξεχώρισε την Μάντσεστερ Σίτυ που όπως και η δική του ομάδα, είναι οι μοναδικές στο γκρουπ που δεν έχουν σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το σημερινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ και τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού:

Η φιλοξενία στην Μαρσέιγ θα είναι υπέροχη, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλους παίκτες της Ευρώπης. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές. Όμως και εμείς έχουμε τους Βινάγκρε, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σουντανί, τον αρχηγό μας Κώστα Φορτούνη.

Αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ο Ματιέ (σ.σ. Βαλμπουενά). Είχε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και για να πάμε πολύ μακριά βασίζουμε πολλά στον Ματιέ που γνωρίζει καλά τη Μαρσέιγ μετά από οκτώ σεζόν (2006-2014)

          Οι Μαρσέιγ και Πόρτο είναι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει το Champions League. Εμείς, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοδοξούμε να το κερδίσουμε

Πρόκειται για ακόμα μια δήλωση παράγοντα του Ολυμπιακού που θα συζητηθεί, αφού μετά τον Σάββα Θεοδωριδή που τα προηγούμενα χρόνια απέβλεπε σε κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ (Rip Σάββα,λείπεις) , ο γάλλος πρώην βατευτής Αντριάνας Σκλεναρίκοβα (ρισπέκτ) βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη και ονειρεύεται την κορυφή στα αστέρια. Το σύνθημα του Ολυμπιακού “Για αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το Ευρωπαϊκό” φαίνεται οτι αποτελεί διακαή πόθο και ρεαλιστικό στόχο όχι μόνο των οπαδών των ερυθρολεύκων, αλλά και των στελεχών της ΠΑΕ. Μένει να δούμε τώρα αν αυτή η σύμπλευση, καταφέρει να επηρεάσει θετικά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

 

Ρε, λέτε;

Best of internet