Quantcast

Ένα χρόνο μετά, ο Χατζηγεωργίου μας αποκαλύπτει επιτέλους ποια γέλασε (οκ, περίπου)

Λύθηκε η απορία που μας βασανίζει εδώ και τόσους μήνες

THE NEWSROOM

23 Ιανουαρίου 2020

Είναι ωραία στην εποχή της επιστήμης και της τεχνολογίας που ζούμε να μένουν κάποια μυστήρια ανεξήγητα, έτσι για να μην γίνει ο κόσμος μας τελείως βαρετός. Τέτοια είναι το Τρίγωνο των Βερμούδων, οι Γραμμές στην έρημο Νάζκα, τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα στην Κατερίνα Καινούργιου – όλα ζητήματα τα οποία περιμένουμε να απασχολήσουν τους επιστήμονες για καιρό.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη πρόσφατο μυστήριο εκτός από τα Καινούργιου Files. Το ποια γέλασε εκείνη τη μέρα (21/01/2019) στη Λήμνο, όταν ο αθλητικογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου μας ενημέρωσε χωρίς να το θέλει (λόγω ανοιχτών μικροφώνων) για το ποιο θα είναι το πρόγραμμα της ημέρας του μετά το ματς Ήφαιστος – Παναθηναϊκός (spoiler: θα πήγαινε να μασαμπουκώσει):

«Μετά, όπως θα’μαστε με τους διαιτητές, να περάσουμε να τσιμπήσουμε τίποτα, πουθενά, καμιά ωρίτσα; Ποια γέλασε; Την άκουσα. Ποια γέλασε, επειδή σκέφτομαι το φαΐ; Τι φάγαμε; Ένα πρωινό φάγαμε.»

Αυτό ήταν το βίντεο:

Πολλές ψυχές εκεί έξω έχουν μείνει από πέρσι με την αγωνία της απάντησης σε αυτό το ερώτημα. Παρότι θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου αποφάσισε τουλάχιστον να μειώσει το εύρος των απαντήσεων, για να μην βασανιζόμαστε τόσο πολύ.

Έτσι, μας αποκάλυψε τις δύο επιλογές, οι οποίες είναι οι δύο συναδέλφισσές του που ήταν παρούσες. Για να μην μπερδευτούμε, έβαλε και την αρχοντική του φυσιογνωμία στη μέση και ανέβασε την τριάδα στο Instagram. Όπως ανέφερε η λεζάντα της φωτό, με πλούσια χρήση αποσιωπητικών:

«Έναν χρόνο μετά, δεν μου έχουν αποκαλύψει ακόμη… ποια γέλασε!
Μαζί τους στον χώρο του …εγκλήματος.»

Ελπίζουμε μία μέρα να μας ευλογήσει η μοίρα με την απάντηση στο απίστευτο αυτό μυστήριο.

Best of internet