Quantcast

Μαθήματα πυγμαχίας παρέδωσε ο Αλέξης Κούγιας σε οπαδό της ΑΕΛ στα μπουζούκια

Ένας χώρος πολιτισμού απέκτησε και μια δεύτερη ταυτότητα ως χώρος πολιτισμού με την ευγενική συμβολή του Αλέξη Κούγια

THE NEWSROOM

3 Δεκεμβρίου 2019

Σε μία ακόμη πιο κλασάτη επίδειξη πολιτισμού από την αποστολή τούρτας – δώρο στον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προέβη ο πιο δημοφιλής ίσως νομικός της χώρας, Αλέξης Κούγιας. Η ΑΕΛ χτες πανηγύριζε την εντός έδρας νίκη της με ανατροπή επί του ΝΠΣ και ο Αλέξης Κούγιας έσπευσε σε κοντινό ναό του νεοελληνικού πολιτισμού (δηλαδή στα μπουζούκια) για να το γιορτάσει.

Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η…

Gepostet von Αχιλλέας Μπέος am Montag, 2. Dezember 2019

Όμως ακόμη και τις ώρες της χαράς για τους Λαρισαίους οπαδούς της ΑΕΛ, στα μπουζούκια της αλλοτρίωσης κάποιοι δεν διασκεδάζουν. Αντιπρόσωπος μάλιστα αυτού του ρεύματος σκέψης, ήταν εδώ ένας φίλος της ομάδας – γιατί υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στις τάξεις των οπαδών της Βυσσινί Θύελλας που για κάποιο λόγο δεν είναι ενθουσιασμένοι με το στιβαρό τιμόνι του Έλληνα Saul Goodman.

Κάπως έτσι, οι δύο βυσσινί ψυχές άρχισαν να διαφωνούν για την ηγεσία του Κούγια μέσα στο μπουζουκομπιστρό, με τον ανώνυμο οπαδό να λέει στον Κούγια να αποχωρήσει από το σύλλογο. Αφού ανταλλάχθηκαν τα απαραίτητα γαλλικά πάνω από το τραπέζι, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με τη γνωστή του ψυχραιμία ανέβηκε στην πίστα για να τον πάρει αγκαλιά να τα βρούνε.

Δείτε το βίντεο:

Είναι ωραίο πάντως να ξέρουν οι οπαδοί του συλλόγου ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπορεί να αναλάβει προσωπικά ένα τμήμα πυγμαχίας αν χρειαστεί.

Best of internet