Quantcast

Το πλοκ του Αυγενάκη στον Γιώργο Σαββίδη στο Instagram καθρεφτίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο του 2019

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάνει unfollow τη λογική εδώ και καιρό

THE NEWSROOM

18 Νοεμβρίου 2019

Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα απασχολούν την αθλητική επικαιρότητα της χώρας μας, αγαπητοί φίλοι, αν κρίνουμε από την είδηση που προέκυψε σήμερα και αφορά στην αλληλεπίδραση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη με τον Γιώργο Σαββίδη, μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και γιο του ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε ο δεύτερος, γνωστοποίησε ότι ο υπουργός του έριξε μπλοκ στο Instagram, για αδιευκρίνιστο λόγο τον οποίο όμως μπορεί κανείς να φανταστεί παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του ασπρόμαυρου influencer στα social media. Αυτή είναι η αρχική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, που μας γνωστοποιεί την ηλεκτρονική ρήξη των σχέσεων των δύο ανδρών:

Μάλιστα υπήρξε και δεύτερη ανάρτηση από τον ίδιο, κάτι που δείχνει ότι μάλλον δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τον χωρισμό τους στα social media:

«Ο κύριος Αυγενάκης που αντιπροσωπεύει μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε ένα μη υβριστικό σχόλιο αλλά επίσης, όπως διαπίστωσα σήμερα, με μπλόκαρε στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.

Υ.Γ. Θα έπρεπε να ξέρετε ότι δεν έχει σημασία το πόσα μπλοκ κάνετε, η αλήθεια δεν μπορεί να θαφτεί, όπως έχει γίνει σε τόσες άλλες υποθέσεις.

Υ.Γ. 1 Είστε υπεύθυνος προς τους Έλληνες πολίτες για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων. Κάντε το ή παραιτηθείτε».

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού με τον πατέρα Σαββίδη στο Μακεδονία Palace, σε άριστο κλίμα όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, και είναι κρίμα να χαλάνε οι φιλίες για το Instagram:

Θα μας πέσουν οι τρίχες, αγαπητοί φίλοι, με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας.

Best of internet