Quantcast

Ο ΟΣΦΠ δεν κατέβηκε στο ΟΑΚΑ, εχασε 20-0 και υποβιβάζεται

Μεγάλη νίκη των πράσινων επί των άσπρων στο οικογειακό διπλό του ΠΑΟ

THE NEWSROOM

20 Μαΐου 2019

Άλλη μια ήττα με σκορ 20-ο κατέγραψε ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν απέναντι στον ΠΑΟ, και αυτή τη φορά μάλιστα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επιφέρει υποβιβασμό για την ομάδα του Πειραιά.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων τήρησε την απόφαση της να μην αγωνιστεί η ομάδα στο ματς των πλέι-οφ με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα οι παίχτες του Τριφυλλιού να παίξουν ένα προπονητικό διπλό στο οποίο οι πράσινοι επικράτησαν επί των άσπρων.

Ο Ρικ Πιτίνο φωτογράφισε τις άδειες εξέδρες και οι γηπεδούχοι περίμεναν να παρέλθει το 20λεπτο που προβλέπεται από τους κανονισμούς ώστε να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ τους με 20-0. Αν δεν αλλάξει κάτι με την προσφυγή της ΚΑΕ ΟΣΦΠ στο ΑΣΕΑΔ για την εγκυρότητα της 26ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Α2 ή/και στην Αδριατική Λίγκα. Πρωτόγνωρα πράγματα για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, κάτι που ήδη σχολιάζεται διεθνώς στον κόσμο του μπάσκετ.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε ένα νωπό κοτόπουλο, και δεν είναι το πρώτο παράξενο αντικείμενο που βρέθηκε φέτος στη συγκεκριμένη θέση.

Περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία της αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Euroleague 2019-20.

 

 

Best of internet