Quantcast

Ο Μηνάς Λυσάνδρου ψηφίστηκε πρόεδρος της Superleague, η ΑΕΚ νίκησε πρώτη φορά φέτος τον ΠΑΟΚ

Ο MVP του περυσινού πρωταθλήματος της Ένωσης είναι ο νέος πρόεδρος της Superleague

THE NEWSROOM

16 Απριλίου 2019

Επιτέλους νίκη σε ντέρμπι δικεφάλων έκανε σήμερα η ΑΕΚ, καθώς ο Μηνάς Λυσάνδρου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ επικράτησε του Μάκη Γκαγκάτση με ψήφους 8-6 στις σημερινές αρχαιρεσίες της Λίγκας.

Ο Λυσάνδρου προφανώς ήταν ο εκλεκτός της Ένωσης για την προεδρία της Superleague, κατάφερε όμως να κερδίσει την στήριξη των υπολοίπων ομάδων του πάλαι ποτέ ΠΟΚ, αφού ψηφίστηκε τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό. Οι υπόλοιπες ψήφοι στο νικητή της ψηφοφορίας προήλθαν από τους Απόλλων Σμύρνης, Άρη, ΟΦΗ, Πανιώνιο και Λαμία. Τον Γκαγκάτση στήριξαν από την άλλη οι ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη και Παναιτωλικός. Από την ψηφοφορία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ λευκό ψήφισαν τα Γιάννινα και η ΕΠΟ.

Ο Λυσάνδρου ήταν ο MVP της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στο περυσινό πρωτάθλημα, αφού ήταν ο αρχιτέκτονας των δικαστικών νικών των κιτρινόμαυρων μετά τα γεγονότα της Τούμπας στο επεισοδιακό ντέρμπι των δικεφάλων το Μάρτιο του 2018.

Ο νέος πρόεδρος του Συνεταιρισμού καλείται να υλοποιήσει την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που συνεπάγεται τη μείωση σε 14 του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, κάτι που έχει να συμβεί από το 2002.

Μένει να δούμε αν μετά τη νίκη της ΑΕΚ στις εκλογές της Superleague, θα τη δούμε να νικάει κάποιο ντέρμπι δικεφάλων και στο γήπεδο.

Best of internet