Quantcast

Μόνιμος προπονητής της Γιουνάιτεντ διορίστηκε ο Σόλσκιερ, μετά την επιτυχία του ως υπηρεσιακός

Ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ από το 1996, θα το κάνει και τα επόμενα 3 χρόνια

THE NEWSROOM

28 Μαρτίου 2019

Ότι θα γίνει ο νέος Φέργκιουσον μπορεί να ελπίζει ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη σημερινή ανακοίνωση του αγγλικού club για την ανανέωση της συνεργασίας τους για 3 χρόνια.

Ο Σόλσκιερ ανέλαβε τα ηνία της Γιουνάιτεντ το Δεκέμβριο μετά από τη λύση της συνεργασίας των Κόκκινων Διαβόλων με τον Μουρίνιο, και μπορεί η αρχική προοπτική να ήταν η συνεργασία για λίγους μήνες, οι 14 νίκες σε 19 ματς και η πρόκριση της Γιουνάιτεντ στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ άλλαξαν τα δεδομένα και η συνεργασία των δύο πλευρών αποκτάει μόνιμο χαρακτήρα.

Ο Σόλσκιερ, που ξέρει όσο κανένας άλλος τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού καθόταν εκεί και ως ποδοσφαιριστής, δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος:

Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψα αισθάνθηκα ότι πραγματικά βρίσκομαι στο σπίτι μου. Ήταν τιμή μου που έπαιξα ως ποδοσφαιριστής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα εδώ στα τμήματα υποδομής. Οι πρόσφατοι μήνες είναι φανταστικοί και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους συνεργάζομαι. Αυτή είναι η δουλειά που πάντα ονειρευόμουν, είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω να οδηγήσω τα επόμενα χρόνια την ομάδα και να έχουμε σημαντικές επιτυχίες, όπως θέλουν οι οπαδοί της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε να καθυστερήσει η εμφάνιση αυτής της φωτογραφίας στα social media:

Best of internet