Quantcast

Έτοιμος να ενισχύσει την Τροχαία Πειραιά με Κάριους είναι ο Ολυμπιακός, αναφέρουν πηγές από την Τουρκία

Επιτέλους βρέθηκε ο διάδοχος του Λέμενς

THE NEWSROOM

14 Μαρτίου 2019

Ένα μεταγραφικό μπαμ για τη θέση του τερματοφύλακα του ΟΣΦΠ βρίσκεται στα σκαριά σύμφνωνα με την τούρκικη Fanatik, αφού ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γερμανό τερματοφύλακα της Μπεσίκτας,  Λορίς Κάριους.

12 χρόνια χωρίς Λέμενς και 7 χρόνια χωρίς Κοστάντσο είναι πολλά στον Ολυμπιακό, και απ’ ότι φαίνεται είναι καιρός να πιάσει λιμάνι ο διάδοχος τους. Το timing είναι τέλειο αφού από τη μία ο Γιαννιώτης δεν υπολογίζεται, ο Λοντίγκιν είναι δανεικός και είναι σε εκκρεμότητα και η ενεργοποίηση της οψιόν του Σα, ενώ από την άλλη ο Κάριους κατήγγειλε την Μπεσίκτας στη FIFA για μη καταβολή τεσσάρων μισθών.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός κέρβερος έγινε γνωστός στο παγκόσμιο κοινό για αυτή την εμφάνιση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ:

Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι ο Γερμανός δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό στη Super League και να απαντήσει με τις εμφανίσεις του στο bullying που δέχεται. Πολλοί πάντως θα ήθελαν μια εκδοχή του “Γύρνα στο τέρμα σου ρε μαλάκα” με πρωταγωνιστή τον νυν τερματοφύλακα της Μπεσίκτας.

Best of internet