Quantcast

Αφού πέταξε χαρταετό για 9 μήνες, ο Ζιντάν επέστρεψε την Καθαρά Δευτέρα στη Ρεάλ

Αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει, αν γυρίσει είναι ο Ζιντάν

THE NEWSROOM

11 Μαρτίου 2019

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έπαθε Μανόλο Χιμένεθ και επέστρεψε μετά από απουσία 9 μηνών στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος προπονητής τις τελευταίες μέρες φλέρταρε με Γιουβέντους και Ρεάλ, με την ομάδα της Ισπανίας να κερδίζει τελικά την καρδιά και την υπογραφή του, και το deal να ανακοινώνεται επίσημα από τη Ρεάλ το απόγευμα της Δευτέρας.

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ δεν κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς όπως η ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ και αποκλείστηκε τρώγοντας 4 γκολ στην έδρα της από τους Ολλανδούς, κάτι που επιτάχυνε την απόλυση του Σολάρι, που θα αντικατασταθεί μέχρι το 2022 από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Γάλλου στη Μαδρίτη κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του στην ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή και σήμερα ήμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τον Ζιντάν. Ξανά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας και επιστρέφει γιατί αγαπά αυτή την ομάδα. Όταν του κάναμε πρόταση, χρειάστηκε πέντε μέρες για να αποδείξει την πίστη του. Επιστρέφει ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο καλύτερος προπονητής του κόσμου».

Για όσα μεγάλα κλαμπ ψάχνουν μια αξιόπιστη λύση για τον πάγκο, υπάρχει ακόμα διαθέσιμος ο Μπάμπης ο Τεννές.

Image result for μπαμπης τεννες

Best of internet