Quantcast

Ο Λουις Γκαρσία θυμήθηκε ότι έπαιξε στον Παναθηναϊκό, οι φίλαθλοι του ΠΑΟ το είχαν ξεχάσει

Περιμένουμε και το Νάνο να θυμηθεί τα ματς με τη Γκαμπάλα

THE NEWSROOM

7 Μαρτίου 2019

Ένα ενδιαφέρον διήμερο με πολλά γκολ και δύο ανατροπές, του Άγιαξ απέναντι στη Ρεάλ και της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Παρί, ήταν αρκετό ώστε να ανεβάσει τις μετοχές του Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα όσοι παίχτες είχαν την τύχη να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο θεσμό να νιώθουν περηφάνεια για την καριέρα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λουίς Γκαρσία. Ο Ισπανός κατέφθασε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2010 στον πρωταθλητή τότε Παναθηναϊκό έχοντας σπουδαίο βιογραφικό, με συμμετοχές σε Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, για να καταλήξει ένα παλτό που φορέθηκε στην κρύα Παιανία το βαρύ χειμώνα της σεζόν 2010-11. Για κάποιο λόγο λοιπόν, ο Γκαρσία επέλεξε να κάνει σήμερα ένα ποστ με νοσταλγικό ύφος στο Twitter, αναπολώντας τις ένδοξες μέρες στο Τριφύλλι.

“Σήμερα θέλω να κοιτάξω πίσω και να θυμηθώ τις ημέρες στον Παναθηναϊκό. Είχαμε έναν δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον οποίο δεν καταφέραμε να προκριθούμε, αλλά απόλαυσα το πάθος για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είχα μία φανταστική εμπειρία στην Αθήνα που είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις που έχω πάει”

Εν αντιθέσει με τον Ισπανό, λογικά οι φίλοι του Τριφυλλιού δεν θυμούνται και πολλά από το πέρασμα του από τον ΠΑΟ και τα ελληνικά γήπεδα, όπου σκόραρε 2 γκολ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Μετά τον άλλοτε συμπαίχτη των Σαριέγκι και Γκοβού, δεν ξέρουμε ποιος θα πάρει τη σκυτάλη της νοσταλγίας με αντίστοιχο ποστ στα social media, θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι ο Νάνο που θα ποστάρει για τους αγώνες με τη Γκαμπάλα.

Best of internet