Quantcast

Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έπαιξε και το δεύτερο ημίχρονο και έριξε τεσσάρα στην ΑΕΚ με ανατροπή

Οι φίλοι της ΑΕΚ τώρα περιμένουν χαρά από το μπασκετικό τμήμα στο Διηπειρωτικό

THE NEWSROOM

17 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής διασύροντας την ΑΕΚ με 4-1 και ενώ μέχρι το 50′ η Ένωση ήταν μπροστά στο σκορ. Με ισοπεδωτική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι με ξένο διαιτητή, αλλά και την πρώτη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ μετά τον Οκτώβριο του 2016, όταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων ήταν ο Κετσπάγια.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 2′ με τον Πόνσε να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Σα, ενώ μέχρι το ημίχρονο είχε ευκαιρίες για το 0-2. Στο β’ μέρος ήρθε η απάντηση του ΟΣΦΠ νωρίς με δυνατό σουτ του Καμαρά, και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του έφτασε τελικά σε ευρύ σκορ με δύο γκολ του Φορτούνη (72′. 87′) και ένα του Χασάν (82′)

Τον αγώνα σημάδεψε και ο τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου στο 67′, σε ανύποπτη φάση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παιχτών του στο β’ ημίχρονο και τον θρίαμβο της ομάδας του.

«Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Η ΑΕΚ ήταν καλά προετοιμασμένη, μας δυσκόλεψε με τον τρόπο που έπαιζε και προηγήθηκε. Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εμάς στο ημίχρονο. Στα αποδυτήρια τους είπα ότι τους πιστεύω. Να κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε την ποιότητά μας και τις δυνατότητές μας. Να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά και τι μπορούμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε αυτό που έπρεπε να έχουμε δείξει από την αρχή του αγώνα».

Ο Χιμένεθ δήλωσε ότι οι παίχτες του έπαιξαν σαν πρωταθλητές μόνο στο α’ ημίχρονο:

«Για να μπορέσουμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Φαινόταν ότι το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σαν πρωταθλητές, αλλά στο δεύτερο δεν χωρέσαμε στα παπούτσια μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, συνεχίζουμε».

Οι ερυθρόλευκοι τρόλαραν τους ηττημένους στα social media ποστάροντας στίχους του Μάνου Χατζηδάκι.

 

Best of internet