Quantcast

Μετά από διάλειμμα δύο μηνών, το Τσουλού επέστρεψε με νίκη της Παρί στο Μάντσεστερ

Παρί και Ρόμα οι νικητές της πρώτης βραδιάς της φάσης των 16

THE NEWSROOM

13 Φεβρουαρίου 2019

Με δύο σημαντικές αλλαγές συνεχίστηκε σήμερα η διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από αποχή δύο μηνών από την αγωνιστική δράση. Η πρώτη είναι η απουσία της ΑΕΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μετά το μεγαλοπρεπές 0/6 στους ομίλους. Η άλλη, είναι η πρεμιέρα του VAR που από σήμερα φιλοδοξεί να μειώσει τα διαιτητικά λάθη στο θεσμό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη μέρα της φάσης των 16 σημαδεύτηκε από το σπουδαίο διπλό της Παρί στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-2. Οι Παριζιάνοι, χωρίς Καβάνι και Νεϊμάρ έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 8 και φιλοδοξούν φέτος να σπάσουν την κατάρα των νοκ-αουτ φάσεων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα γκολ για τους Γάλλους έβαλαν οι Κιμπεμπέ και Εμπαπέ στο 53′ και 61′ αντίστοιχα.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρόμα νίκησε με 2-1 την Πόρτο και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα εν΄οψει του επαναληπτικού στην Πορτογαλία. Το σκορ για τους Ρωμαίους άνοιξε στο 70′ ο Τζανιόλο, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του 6 λεπτά αργότερα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από δοκάρι σε σουτ του Τζέκο. Η Πόρτο μείωσε με τον Άντριαν στο 79′ και έμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκρισης.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς αυτό το τρολάρισμα του Ντι Μαρία στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ:

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς Άγιαξ – Ρεάλ και Τότεναμ – Ντόρτμουντ.

 

Best of internet