abaluben NEA

Πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ DPG και Αγγελόπουλων είχε το μενού μια μέρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό

Το ελληνικό μπάσκετ είναι μια ωραία ατμόσφαιρα


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2019

Ένα χορταστικό diss μεταξύ των διοικήσεων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ περιλάμβανε το πρόγραμμα της παραμονής του μεγάλου ημιτελικού μεταξύ των δύο ομάδων, αύριο στο ΟΑΚΑ. DPG και αδελφοί Αγγελόπουλοι επιδόθηκαν σε έναν πόλεμο ανακοινώσεων με αφορμή το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη και τη διαρροή ηχητικού απο ομαδική συνομιλία παιχτών του Ολυμπιακού.

Αρχικά, οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και στηρίζουν τον Γιώργο Πρίντεζη, αφήνοντας όμως αιχμές για τις πρακτικές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το timing και το μέσο που δημοσίευσε το ηχητικό με τον 33χρονο αθλητή του ΟΣΦΠ.

“Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι.

Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους. Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων “φθηνών” μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …”.

Ο DPG σήκωσε το μπαλάκι και απάντησε με ειρωνική ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο ακόμα και για χρέη της εταιρείας των Αγγελόπουλων προς τη ΔΕΗ, αλλά και την τρύπα του όζοντος.

«Για την αναμενόμενα διασκεδαστική ανακοίνωση των αδελφών, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν είναι ο αθλητής Πρίντεζης αυτός που ακούγεται στο ηχητικό, αλλά εγώ.

Δεν είναι ο ΟΣΦΠ αυτός που οφείλει χρήματα στον αθλητή Πρίντεζη, αλλά εγώ.

Δε διέρρευσε από παίκτη του ΟΣΦΠ το ηχητικό, αλλά από… εμένα.

Επίσης να τονίσω:

Εγώ ευθύνομαι για όλα τα δημοσιεύματα εναντίον τους, αφού-ως γνωστόν- είμαι πίσω από όλα τα ΜΜΕ, ελληνικά και ξένα, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Εγώ ευθύνομαι για την αναστολή της λειτουργίας της εταιρίας τους από τη ΔΕΗ λόγω χρεών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εγώ ευθύνομαι που ο “καθρέφτης της ομάδας” τους, αντικατοπτρίζει διαρκώς ήττες.

Εγώ ευθύνομαι για το γεγονός ότι προφανώς απουσίαζαν από το μάθημα της ορθογραφίας, όταν μάθαιναν το ρήμα “σφυρηλατώ”.

Και ναι, τέλος, ομολογώ ότι εγώ ευθύνομαι για την τρύπα του όζοντος και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Υ.Γ. Ειλικρινά εύχομαι με τη στάση όλων μας αύριο να μην τους επιτρέψουμε να στραφούν με οποιονδήποτε τρόπο κατά της ομάδας μας. Όλοι παρόντες, όλοι σύμμαχοι υπέρ του Παναθηναϊκού μας και κατά της βίας».

Και κάπου ανάμεσα σε ανακοινώσεις των διοικήσεων, οι παίχτες των δύο ομάδων προετοιμάζονται για τον αυριανό ημιτελικό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό κύπελλο, αφού από το άλλο ζευγάρι Κύμης – ΠΑΟΚ θα προκύψει το αουτσάιντερ του τελικού.

 

Best of internet