Quantcast

Μετά από 16 χρόνια το WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Ανάσα ενδιαφέροντος για τους έλληνες φιλάθλους μετά το πρόωρο τέλος του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος

THE NEWSROOM

11 Φεβρουαρίου 2019

Μια ευχάριστη είδηση έσκασε σήμερα για τους φίλους του WWE αφού ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα και από το Μάρτιο θα προβάλλει αγώνες Raw και Smackdown στη χώρα μας.

Κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το 2004 όταν την προβολή του WWE στην Ελλάδα έκανε το Magic Πειραιά και πολλοί σημερινοί τριαντάρηδες θα ενθουσιαστούν με την επιστροφή του προγράμματος.

Ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει από τις 2 Μαρτίου ένα δίωρο πρόγραμμα του WWE Raw κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, και κάθε Κυριακή θα γίνεται μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του WWE Smackdown, με ελληνική περιγραφή, την ίδια ώρα.

Τα εν λόγω προγράμματα θα υπάρχουν διαθέσιμα και για online προβολή μέσω του site του σταθμού.

Ο διευθντής προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοΐζος Ξενόπουλος, δήλωσε:

“To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE”.

Από την πλευρά του WWE, η co-president, Michelle Wilson, δήλωσε για τη συνεργασία:

“Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού. Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown, με τον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα οικογενειακό προϊόν γεμάτο δράση στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα”.

Οι Έλληνες fans του WWE μετράνε πλέον αντίστροφα για τις 2 Μαρτίου.

Best of internet