Quantcast

Ο Χιμένεθ αναλαμβάνει τρίτη φορά την ΑΕΚ, γίνεται ο Τάκης Λεμονής της προσφυγιάς

Έρχεται ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς από την Ανδαλουσία

THE NEWSROOM

5 Φεβρουαρίου 2019

Ο κιτρινόμαυρος πάγκος δεν έμεινε ορφανός για πολύ ώρα, αγαπητοί φίλοι, με τον αντικαταστάστη του Ουζουνίδη να έρχεται από το πολύ πρόσφατο παρελθόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο εκλεκτός της πρωταθλήτριας για τον πάγκο, κάτι που σημαίνει ότι οι θητείες του στην Ένωση γίνονται πλέον τρεις, θυμίζοντας κάτι από Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό.

Όπως δημοσίευσε ο ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ στο Twitter, ο Μανόλο του είπε σήμερα σε διάλογο που είχαν ότι “η ομάδα (η ΑΕΚ) με χρειάζεται και θα είμαι εκεί“.

Ενώ και το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμφωνία Μελισσανίδη – Χιμένεθ για 1,5 χρόνο, με τον Ισπανό να κάθεται στον πάγκο από το ματς της Πέμπτης με Ατρόμητο για το κύπελλο.

Με δεδομένη την σημερινή αλλαγή κλίματος αναφορικά με την παραμονή του Σιμόες στην ομάδα, μένει να γυρίσουν και οι Βράνιες και ΛΧ7 για να έχουμε επιστροφή στο 2017 για τους κιτρινόμαυρους.

Τίγρης like this Vid

Σταματήστε το ψάξιμο, έχουμε σαρωτικό νικητή: Τρελαμένος οπαδός της ΑΕΚ ξέφυγε λιγάκι στο γκολ του Λάζαρου αλλά… Τίγρης like this vid.YouTube: https://youtu.be/IAXaIckLJ0cBlog: https://wp.me/p7vIor-6La

Gepostet von 2future4u am Donnerstag, 19. April 2018

Best of internet