Quantcast

Μετά το κυριακάτικο σεμινάριο σέντρας, ο Ουζουνίδης παραιτήθηκε από την ΑΕΚ

Έβαλε την ΑΕΚ στους ομίλους αλλά φεύγει στο -14 από τον ΠΑΟΚ

THE NEWSROOM

5 Φεβρουαρίου 2019

Την παραίτηση του από την πρωταθλήτρια υπέβαλε πριν λίγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ παρότι έπαιζε για μία ώρα με παίχτη παραπάνω, και η γκρίνια των οπαδών για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, έπαιξαν ρόλο ώστε να πάρει αυτή την απόφαση. Η δήλωση του Ουζουνίδη:

“Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια”.

Στα πλαίσια του financial fair play και εν αναμονή των εσόδων από τους ομίλους το air condition είναι μια απαγορευμένη κιτρινόμαυρη πολυτέλεια

Gepostet von Abaluben am Montag, 27. August 2018

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει στην ανακοίνωση μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα προπονητή:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Ο Ουζουνίδης κατάφερε να βάλει την ομάδα σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια, ωστόσο, παρότι η ΑΕΚ έχει σχεδόν ίδια βαθμολογική συγκομιδή με την περυσινή, στο αντίστοιχο σημείο του πρωταθλήματος, βρίσκεται στο -14 από την κορυφή και στο -8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Πλέον αναζητείται ο επόμενος προπονητής που θα αναλάβει υπηρεσιακά ή πιο μόνιμα τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Best of internet