Quantcast

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, το άθλημα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο

Μια καριέρα που κράτησε όσο μια κούρσα 100 μέτρων

THE NEWSROOM

22 Ιανουαρίου 2019

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόφαση του Γιουσέιν Μπολτ να σταματήσει το αγαπημένο του ποδόσφαιρο μετά από μια (όχι και τόσο) λαμπρή καριέρα στο άθλημα.

Ο μαύρος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο Γενάρης του 2019 έφερε την απόσυρση του Τζαμαϊκανού σπρίντερ από το τους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας κατακτήσει μέσα σε ένα χρόνο καριέρας όσα πρωταθήματα έχουν κατακτήσει μεγάλοι σύλλογοι όπως ο ΠΑΟΚ σε 34 χρόνια, δηλαδή κανένα.

Ο Μπολτ φόρεσε την φανέλα της νορβηγικής Στρόμσγκοντσετ, γνωστής στο ελληνικό κοινό από το κουπόνι του στοιχήματος, παίζοντας σε ένα φιλικό απέναντι στην Εθνική Νορβηγίας U19. Στη συνέχεια της σύντομης καριέρας του, αγωνίστηκε στην Αυστραλία με τα χρώματα των Central Coast Mariners, με τους οποίους σκόραρε δύο γκολ σε φιλικό κόντρα στη Macarthur South West United, τον Οκτώβριο του 2018.

Επειδή όμως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, ο Τζαμαϊκανός, μη μπορώντας να βρει το επαγγελματικό συμβόλαιο που θα ήθελε, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σύντομη καριέρα του, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Θα μας λείψει.

Best of internet