Quantcast

Η Ντιναμό Κιέβου είχε την ατυχία να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό στους 32 του Europa League

Στο επόμενο επεισόδιο του La Casa del Trofeo

THE NEWSROOM

17 Δεκεμβρίου 2018

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Europa League μετά την εντυπωσιακή του πρόκριση εις βάρος της Μίλαν, και πριν λίγο στη Νιόν της Ελβετίας έγινε η κλήρωση της επόμενης φάσης. Οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στην κλήρωση για την φάση των 32 ως μία από τις 16 ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, έχοντας καταλάβει τη δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο της φάσης των ομίλων.

Τελικά η κληρωτίδα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στην Ντιναμό Κιέβου που παρότι κατάφερε να αποφύγει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα βρει μπροστά της τον φορμαρισμένο Γιάννη Φετφατζίδη, και καλείται να διαβάσει προσεχτικά τις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο και να βρει τρόπο να τον αναχαιτίσει.

Φετφατζίδης Shooting Stars

Φετφατζίδης και η μπάλα βρίσκει το πουλί (Shooting Stars edition)

Gepostet von Abaluben am Montag, 26. November 2018

Πάντως ο Σάββας Θεοδωρίδης παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια του Θρύλου στον θεσμό.

Μην εκπλαγείτε και αν το πάρουμε! Ξέρουμε πού πονάμε και θα ενισχυθούμε και έχουμε τόσο καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και τελικό. Και αν φτάσουμε τελικό, εγώ δεν διανοούμαι ποτέ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει. Και ας γελάνε τώρα. Ας με πουν τρελό. Γράφτ’ το εσύ, για να το έχεις στο αρχείο“.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου.

Οι Ουκρανοί αντιμετώπισαν πέρυσι την ΑΕΚ στον ίδιο θεσμό και έχουν να θυμούνται ακόμα το φονικό ένστικτό του Μασούντ σε αυτή τη φάση:

Περιμένουμε και το tweet του επίσημου ακάουντ του La Casa de Papel για την κλήρωση.

 

Best of internet