Quantcast

Στον ίδιο όμιλο με Ιταλία, Βοσνία και Φινλανδία κληρώθηκε η Εθνική και έχει αρκετές πιθανότητες να μην βγει τελευταία

Ό,τι πει η Παναγιά

THE NEWSROOM

2 Δεκεμβρίου 2018

 

Η τελευταία εικόνα της Εθνικής μας ομάδας σε μεγάλη διοργάνωση είναι ο Φάνης Γκέκας να χάνει αυτό το πέναλτι απέναντι στην Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Ιούνιο του 2014:

Έχοντας αποτύχει να προκριθεί στο Euro 2016 αλλά και στο Μουντιάλ του 2018, η Εθνική Μυκόνου, που ενδιάμεσα έγινε Εθνική Αγίου Όρους στηρίζοντας το μέλλον της στον Άγγελο Αναστασιάδη, περίμενε τη σημερινή κλήρωση στο Δουβλίνο για να μάθει ποιους θα αντιμετωπίσει στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στις διεθνείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Euro 2020. Τελικά οι τυχεροί που θα βρεθούν απέναντι στον Μάνταλο και τον Ζέκα είναι οι Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν.

Στόχος της Εθνικής είναι να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις, ενώ οι 10 αγώνες που θα παίξει θα γίνουν μεταξύ 21 Μαρτίου 2019 και 19 Νοεμβρίου 2019. Σίγουρα υπήρχαν και χειρότερες πιθανές κληρώσεις  για την Ελλάδα, αφού θα μπορούσε για παράδειγμα να συναντήσει Ολλανδία και Γερμανία στον 3ο  όμιλο. Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε δώδεκα πόλεις, οπότε δεν υπάρχει κάποιος διοργανωτής που γλυτώνει τη διαδικασία των προκριματικών. Αυτοί είναι οι 10 όμιλοι των προκριματικών:

Θα γίνει ό,τι πει η Παναγιά.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. 📿✝️Aggelos Anastasiadis is the new manager of the Greek National Football Team. He is well known for his religious and low profile and his humbleness (kind of). 🇬🇷️

Gepostet von The Football Romantics am Donnerstag, 25. Oktober 2018

Best of internet