Quantcast

Την τρίτη θέση διάλεξε τελικά για την Εθνική μας η Παναγιά στο Nations League

Αν έπαιζε FM θα έκανε σίγουρα quit-load ο Αναστασιάδης

THE NEWSROOM

19 Νοεμβρίου 2018

Ο ορισμός του Quit – Load είναι το ξεκίνημα του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Μετά την νίκη επί της Φινλανδίας χωρίς το επιθυμητό σκορ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε σήμερα από την Εσθονία με 0-1, καταλαμβάνοντας τελικά την όχι και τόσο τιμητική τρίτη θέση στον όμιλο της στο Ιντερτότο των Εθνικών ομάδων Nations League.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε δηλώσει μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας ότι η Παναγιά το είχε παίξει ακριβές σκορ 1-0, και λίγες μέρες αργότερα αποδείχθηκε ότι η Μεγαλόχαρη έχει μια αδυναμία στα under2,5, όπως μαρτυρά το φτωχό σε θέαμα 0-1 των Εσθονών.

Δυστυχώς δεν βάλαμε 2ο γκολ. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η Παναγιά έτσι ήθελε να γίνει. Ενώ δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό δεν σκοράραμε και άλλο. Δεν εξαρτιόταν από εμάς γιατί έπρεπε η αντίπαλός μας να χάσει στο άλλο ματς.

Για την ιστορία, σε έναν σκηνικό κατάθλιψης με άδειο ΟΑΚΑ, βρεγμένο αγωνιστικό χώρο και Βασίλη Τσιάρτα στην περιγραφή, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ως άλλος Αβραάμ Παπαδόπουλος έστειλε τη μπάλα στη λάθος εστία δίνοντας τη νίκη στη φιλοξενούμενη ομάδα.

 

Αξιοσημείωτο κατά τ’ άλλα είναι και το γεγονός ότι ο Βασίλης Τοροσίδης συμπλήρωσε σήμερα 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής, στη δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά που φοράει το εθνόσημο.

Περιμένουμε πλέον τα προκριματικά του Euro, ελπίζοντας η Παναγιά να είναι με το μέρος μας.

Best of internet