Quantcast

Τηλέφωνο στον Τάκη για το Next Top Model πήρε οπαδός της μόδας και του ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει σε κάθε άθλημα και γιατί όχι και στο Greece’s Next Top Model

THE NEWSROOM

6 Νοεμβρίου 2018

Ένας πραγματικός οπαδός δεν περιφρονεί κανένα άθλημα στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα του, είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, είτε πρόκειται για το τοπικό πρωτάθλημα του χόκεϊ επί χόρτου. Όλα είναι ωραία και σημαντικά και δεν αφήνουμε κανένα στους αλλόθρησκους και να αγωνίζεται η ομαδάρα μας και να κερδίζει εκατομμύρια τίτλους και να ξεσκίζει τους άλλους (όποιοι κι αν είναι οι άλλοι).

Μάλλον υπάρχει διαφωνία σε αυτό όμως στις τάξεις των οπαδών, όπως φάνηκε σε ένα τηλεφώνημα στην γνωστή αθλητική εκπομπή Άντε γεια που επιμελούνται οι βετεράνοι αθλητικοί αναλυτές Άκης και Τάκης, οι οποίοι είναι φυσικά οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό όμως δεν είχε σημασία όταν δέχτηκαν κλήση από έναν άλλο οπαδό του ΟΣΦΠ, σκοπός του οποίου ήταν να κάνει κάτι σαν προεκλογική καμπάνια αλλά για μια παίκτρια του Greece’s Next Top Model, το οποίο μάλιστα όπως είπε βλέπει αμέσως πριν το Άντε Γεια (!).

Η εν λόγω παίκτρια αντιπροσωπεύει την ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι (σύμφωνα πάντα με τον άγνωστο φίλο της εκπομπής), καθώς είναι η ίδια οπαδός του ΟΣΦΠ «από μικρό κορίτσι», ενώ είναι και μακρινή ανιψιά του Γιώργαρου του Αμανατίδη, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε στο λιμάνι επί μια δεκαετία. Προφανώς αυτό το βαρύ σαν ιστορία βιογραφικό άξιζε να πάρει το χρίσμα από τον Τάκη Τσουκαλά, ή έτσι πίστεψε τουλάχιστον ο άγνωστος φίλος της εκπομπής.

Αν μάλιστα καταλάβαμε καλά, η ερυθρόλευκη Άννα Αμανατίδου είναι ο ηγέτης της κλίκας που πολεμάει την τριάδα φωτιά Μέγκι – Μικαέλα – Εύη, η οποία λογικά είναι το αλλόθρησκο μπλοκ στην εκπομπή. Δείτε το βίντεο:

Οι δυο παρουσιαστές πάντως δε φάνηκε να ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική. Οι φίλοι (και οι όχι και τόσο φίλοι) της εκπομπής πάντως σχολίασαν δεόντως το τηλεφώνημα στο Youtube:

Ναι το ξέρουμε ότι μπορεί να τρολάρει, απλά προτιμούμε να πιστεύουμε πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω που είναι οπαδός του Ολυμπιακού και της πασαρέλας μαζί, γιατί όχι, δημοκρατία έχουμε.

 

Best of internet