Quantcast

Ο Αναστασιάδης αναλαμβάνει την Εθνική και κάνουμε το σταυρό μας να προκριθούμε στο Euro

Επιτέλους, λίγο όραμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

THE NEWSROOM

25 Οκτωβρίου 2018

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι -πρώτα ο Θεός- ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να χτίσει γύρω από τον Αλέξανδρο Τζιόλη την νέα Εθνική των επιτυχιών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διανύει μια παρατεταμένη ανομβρία αφού μετά τη δεκαετία 2004-2014 που συμμετείχε σε τρία Euro και δύο Μουντιάλ, πλέον απέχει από τις μεγάλες διοργανώσεις έχοντας αποκλειστεί από το Euro 2016 και το WC 2018.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ τα έβαλαν κάτω και έκριναν ότι μια επιλογή σαν αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη είναι το κλειδί για να επανέλθει το τρένο στις ράγες. Έτσι ο Μακεδόνας τεχνικός αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της Εθνικής μέχρι το Δεκέμβριο του 2019, και αν επιτύχει πρόκριση στο Euro θα ανανεώσει την παρουσία του στον γαλανόλευκο πάγκο για ακόμα ένα χρόνο.

Ο νέος εκλέκτορας της εθνικής μας ομάδας είναι γνωστός για την θρησκοληψία και τις εκρήξεις του, και έτσι ανεξάρτητα από το αγωνιστικό αποτέλεσμα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι με τον Άγγελο στον πάγκο δεν θα βαρεθούμε ποτέ.

Όσο για τον Σκίμπε, αν κρίνουμε από το ότι ο Σάντος κατέκτησε ένα ευρωπαϊκό και ο Ρανιέρι ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, φεύγοντας από τον πάγκο της εθνικής μας, δεν αποκλείεται να τον δούμε να κατακτάει τη Μπουντεσλίγκα με την Άουγκσμπουργκ.

Best of internet