Quantcast

Ένα χρόνο με αναστολή έφαγε ο παρολίγον φονιάς που έριξε το ρολό στον Γκαρσία

Τουλάχιστον ο μεγαλόψυχος Γκαρσία τον συγχώρεσε

THE NEWSROOM

24 Οκτωβρίου 2018

Η δικαιοσύνη είναι ιδιαίτερα απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με το να βγάζει αποφάσεις για γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε γήπεδα ή γύρω από αυτά. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, είναι η σημερινή απόφαση για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που έριξε το ρολό ταμειακής μηχανής στον προπονητή του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο του 2018.

8 μήνες μετά το συμβάν, με τα σοβαρά τραύματα που υπέστη ο Ισπανός να μην έχουν ακόμα κλείσει, το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλει ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή στον 27χρονο οπαδό, ο οποίος θα πρέπει να δίνει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα τις ώρες που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα τα επόμενα δύο χρόνια, και να μένει εκεί μέχρι τη λήξη του ματς. Στο κύπελλο θα μπορεί να πηγαίνει, με ή χωρίς χαρτί ταμειακής μηχανής.

Ο ίδιος κατά την απολογία του δήλωσε για το συμβάν:

«Πήγα συνειδητά στη Θύρα 1 του γηπέδου για να μην εμπλακώ σε άλλα… Κάποια στιγμή ένοιωσα μία κορδέλα να χτυπάει την πλάτη μου. Την ξετύλιξα και την πέταξα. Δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν αυτή που πέτυχε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μπορεί να ήταν, μπορεί και όχι»

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι το θύμα της βάρβαρης ρίψης του χαρτιού, ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη μεγαλοψυχία, συγχώρεσε τον παραλίγο δολοφόνο με δηλώσεις που έκανε στο gazzetta.gr:

«Δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποιο σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως έχω συγχωρέσει τον οπαδό για την πράξη του. Έχω ξεχάσει το περιστατικό στην Τούμπα και δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο»

Και κάπως έτσι, μετά την ποινή από το δικαστήριο και τη συγχώρεση από τον παθόντα, περιμένουμε ανυπόμονα το επόμενο αντικείμενο που θα πεταχτεί σε παίχτη ή προπονητή αναγκάζοντας τον Κωστή Ραπτόπουλο να κάνει βαλλιστική εξέταση:

Ή τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης να το σχολιάσουν ως θέμα Φυσικής:

Γκαρσία θεώρημα μεταβολής της κινητικής ενέργειας

Ο κύριος Ζάχος από το φροντιστήριο Μέθοδος αναλύει το χτύπημα στον Γκαρσία με βάση το θεώρημα μεταβολής της κινητικής ενέργειαςπηγή βίντεο του χτυπήματος: tzantzaras.gr – Easy Computer – https://www.facebook.com/groups/130952557098702/?ref=group_header

Gepostet von Abaluben am Montag, 26. Februar 2018

Best of internet