Quantcast

Μετακόμιση σε καινούριο κανάλι ζωντανά στον αέρα έκαναν Άκης και Τάκης

Η εκπομπή «Άντε Γεια» κατέχει πλέον το ρεκόρ του να έχει παιχτεί σε δύο κανάλια μέσα σε ένα βράδυ

THE NEWSROOM

10 Οκτωβρίου 2018

Live μετακόμιση χρειάστηκε να κάνουν χτες οι πασίγνωστοι παρουσιαστές της αγαπημένης μας εκπομπής «Άντε Γεια». Η εκπομπή της Θύρας 7 ήταν έτοιμη να ξεκινήσει κανονικά, όταν οι συντελεστές της ενημερώθηκαν από το κοντρόλ ότι η εκπομπή θα κάνει αλλαγή όχι απλά στην ώρα προβολής της, αλλά στο ίδιο το κανάλι που προβάλλεται. Πιο συγκεκριμένα, θα σταματήσει άμεσα να βγαίνει από το Extra και εξίσου άμεσα θα ξεκινήσει από το New TV.

Μάλιστα, η αλλαγή έγινε ενώ η εκπομπή έχει ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα το Άντε Γεια να παίξει σε δύο κανάλια σε ένα βράδυ. Την παρουσίαση της καινούριας κατάστασης και τις συχνότητες του New TV στην επίγεια ψηφιακή και την Cosmote TV ανέλαβε να κάνει ο Άκης λίγο πριν το ρολόι δείξει 12 τα μεσάνυχτα.

Όπως καταλαβαίνετε, η αντίδραση των δύο γέρων του ερυθρόλευκου Μάπετ Σόου σε αυτή την τηλεοπτική Οδύσσεια ήταν ένα performance από μόνο του. Επίσης, ο μεγάλος Άκης δεν άντεξε να μη σχολιάσει όλο αυτό το τσίρκο, καθώς λίγο πριν κλείσει το Extra, δήλωσε «Άντε να δούμε τι καταλάβατε…».

Δείτε το βίντεο:

Αν θέλετε τη γνώμη μας, η λύση είναι να παίζει το Άντε Γεια σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες ταυτόχρονα αν γίνεται.

Best of internet