Quantcast

Ο Μπακάκης κάνει like σε υβριστικό σχόλιο για Φορτούνη, τελικά φταίει ο γιος του Καμμένου

Στο τέλος επικράτησε η λογική και η παρεξήγηση λύθηκε

THE NEWSROOM

9 Οκτωβρίου 2018

Το νούμερο 1 πρόβλημα που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγαπητοί φίλοι, σήμερα 9 Οκτωβρίου του 2018, είναι ένα λάικ του Μπακάκη σε σχόλιο που έκανε ακόλουθος του στο Instagram. Ο διεθνής ακραίος μπακ της προσφυγομάνας ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram μια φωτογραφία από το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό, στην οποία φαίνεται ο ίδιος σε μια από τις επελάσεις του να καταδιώκεται από τον Κώστα Φορτούνη.

Επειδή ο Φορτούνης δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Ενωσίτες εσχάτως, φίλος της ΑΕΚ και ακόλουθος του Έλληνα Καφού άφησε σχόλιο που ενέπλεκε τη μάνα του νέου Δεληκάρη, με τον Μπακάκη ατυχώς να κάνει λάικ στο σχόλιο. Δεν ξέρουμε αν το λάικ έγινε έχοντας διαβάσει ολόκληρο το σχόλιο ή το μισό στο οποίο ο οπαδός αποκαλούσε “τούρμπο” το δεξί μπακ της ΑΕΚ και της Εθνικής, πάντως μέσα σε λίγα λεπτά το λάικ του Μπακάκη έγινε viral αφού κυκλοροφόρησε σε γνωστό διαδικτυακό καφενείο.

Με δεδομένο ότι οι δύο τους αγωνίζονται στην Εθνική, η οποία έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις τις προσεχείς μέρες, η κατάσταση έγινε αρκετά άβολη, αναγκάζοντας τον άσο της ΑΕΚ να πάρει μέτρα. Πλέον όλα τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν εξαφανιστεί με εντολή Σ̶α̶μ̶α̶ρ̶ά̶ Μπακάκη. Ο Αγρινιώτης Ντάνι Άλβες ισχυρίζεται ότι το προφίλ του στο Instagram το διαχειρίζεται εταιρεία που κάνει λάικ αδιακρίτως. Μάλιστα οι δύο άντρες τα είπαν αφήνοντας πίσω την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Η αλήθεια έιναι πως όλα αυτά κάτι μας θυμίζουν.

Best of internet