Quantcast

Μεταχειρισμένο πούλμαν πήρε ο Μελισσανίδης για να το στήσει μπροστά από το τέρμα στην Allianz Arena

Και όταν τρακάρει θα του ανανεώσει το συμβόλαιο

THE NEWSROOM

5 Οκτωβρίου 2018

Όσοι φίλοι της προσφυγομάνας γκρινιάζουν για τη σφιχτή μεταγραφική πολιτική του Δημήτρη Μελισσανίδη, που παρά τα έσοδα από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έφερε στα Φιλαδέλφεια το μεγάλο όνομα, έχουν πλέον ένα σοβαρό λόγο να μετριάσουν τη σκληρή τους κριτική. ,

Κι αυτό γιατί ο ισχυρός διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έκανε το μπαμ αποκτώντας το πρώην λεωφορείο της Ντόρτμουντ. Μεταγραφή αεροδρομίου δεν τη λες, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να χαρακτηριστεί μεταγραφή ΚΤΕΛ.

Πιθανότατα η αναζήτηση για μεταχειρισμένα στο car.gr δεν άφησε ικανοποιημένο τον Τίγρη και έτσι στράφηκε στη διεθνή αγορά. Μάλιστα γλυτώνει και τα έξοδα φανοποιείου καθώς Ντόρτμουντ και ΑΕΚ αγωνίζονται με τα ίδια χρώματα. Καλό θα ήταν βέβαια να κοιτάξουν στην ΑΕΚ μην είναι πειραγμένα τα χιλιόμετρα.

Κάτι που αξίζει να αναφερθεί, είναι πως στο συγκεκριμένο πούλμαν έγιναν παρεμβάσεις που αφορούσαν την ασφάλεια καθώς δέχθηκε βομβιστική επίθεση το 2017 στον αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Μονακό. Έτσι, οι κιτρινόμαυροι μπορούν να αισθάνονται προστατευμένοι από τα όπλα του Ιβάν Σαββίδη.

Καλό θα ήταν πάντως για να πιάσουν τόπο τα λεφτά, να προλάβουν να το χρησιμοποιήσουν στα ματς με τη Μπάγερν, στήνοντας το μπροστά από την εστία του Μπάρκα.

Best of internet