Quantcast

Χάρη στην Ελλάδα που δεν του έδινε ιθαγένεια πήγε ο Αντετοκούνμπο NBA, λέει ο Βασιλακόπουλος

Δεν άντεξε να μην πετάξει τη μπηχτή του ο Μάμρα του ελληνικού μπάσκετ

THE NEWSROOM

17 Σεπτεμβρίου 2018

Όλοι ξέρουν πως αν πάρεις το ελληνικό μπάσκετ, το βάλεις σε ένα σιδερένιο κουτί, το θάψεις 20 μέτρα μέσα στο χώμα και το ξεθάψεις μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί από μέσα θα είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για να κάνει δηλώσεις. Ο αειθαλής πρόεδρος της Ομοσπονδίας (και πρωταγωνιστής στο διάσημο σύνθημα που έχει ερμηνεύσει και ο Λάζος ο Παπαδόπουλος) μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για το ελληνικό μπάσκετ, την Εθνική και τα πάντα, με το πιο hot σημείο να είναι όμως η μπηχτή του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο του 2019 στην Κίνα.

Ο Μάμρα του ελληνικού μπάσκετ ξεκίνησε μιλώντας για το πρόβλημα που δημιουργεί η μασονία των ατζέντηδων και των μάνατζερ στο παγκόσμιο μπάσκετ. Δεν άντεξε φυσικά να μην βάλει μέσα στη μασονία και τους προπονητές και τους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση:

«Σήμερα το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα το διακινούν εταιρείες που μετέχουν μέσα μεσίτες, οι ατζέντηδες και διάφορα άλλα επαγγέλματα, όπως προπονητές αλλά και συνάδελφοί σας (σ.σ. δημοσιογράφοι). Δε μιλάω μόνο για το μπάσκετ. Οι εταιρίες των ατζέντηδων διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Είναι ντροπή…»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πως η δράση της εν λόγω μασονίας εμπλέκεται με το αν θα παίξει με την Εθνική ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όπως δήλωσε ο Γ. Βασιλακόπουλος:

«Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Δε θέλω να πω κάτι το οποίο δεν είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Εννοείται ότι τον θέλουμε. Σας είπα ποιοι… διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Και το θέμα του Αντετοκούνμπο είναι θέμα ατζέντηδων. Πρόκειται για ένα παρασιτικό επάγγελμα. Πλέον βάζουν και κάποιους συναδέλφους σας κι έχουν και φωνή στα ΜΜΕ και δίνουν και μαθήματα. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα του Αντετοκούνμπο. Ελπίζω να κατανοήσει ότι χάρη σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί.

Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό του Βασιλακόπουλου ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να πει κι ευχαριστώ που πήρε την υπηκοότητα του κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μόνο και μόνο επειδή η κλάση του φαινόταν από το διάστημα. Από την άλλη το ελληνικό μπάσκετ είναι το μόνο πράγμα στη χώρα που ισχύει ακόμη η μοναρχία, οπότε δεν είναι περίεργο που ακούμε τέτοια πράγματα. Ο Γ. Βασιλακόπουλος δεν παρέλειψε επίσης να αρνηθεί ότι ΔΕΝ είναι βαλσαμωμένος:

«Για να με βαλσαμώσεις πρέπει να με… πεθάνεις πρώτα. Είμαι ζωντανός και αντιμετωπίζω όλες τις αντιξόοτητες που κάποιοι δημιουργούν. Θα βρεθούν αντικαταστάτες, δεν υπάρχουν παράγοντες που είναι αναντικατάστατοι.»

Για τους λάτρεις της στατιστικής, είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που πρέπει να συζητήσει σοβαρά το αν τον έχουν βαλσαμώσει.

(πηγή)

Best of internet