Quantcast

Η Λαμία (το) σκάει με τη μεταγραφή του Μαστούρ και οι οπαδοί της την έχουν ήδη ακούσει

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που φέρνει η Φθιώτιδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τόσο στο γήπεδο όσο και στα συνθήματα της κερκίδας

THE NEWSROOM

4 Σεπτεμβρίου 2018

Έτοιμοι να την ακούσουν από τη χαρά τους είναι μάλλον οι οπαδοί της Λαμίας, μιας και  η ομάδα της Φθιώτιδας έχει σχεδόν τελειώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Χωρίς να πτοηθεί από τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Φθιώτιδας ετοιμάζει να (το) σκάσει με μια σημαντική ενίσχυση: τον μεσοεπιθετικό Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος αναμένεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για να περάσει εργομετρικά.

Ο γεννημένος το 1998 Μαροκινός , ο οποίος αναμένεται σήμερα Τρίτη 4/9 στην Ελλάδα και το πολύ ως την Τετάρτη 5/9 στη Λαμία για ιατρικά, υπήρξε το 2014 ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου. Αν τελικά περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις και υπογράψει, ο μισθός του θα τις 180.000 ευρώ, ένα ρεκόρ για τη Λαμία. Να σημειωθεί εδώ πως ο παίχτης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, παρότι σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών παίζει με το Μαρόκο.

Ο Μαστούρ αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι μαζί με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος βρέθηκε ήδη από σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για τις αναγκαίες τζίφρες, οι τελευταίες μεταγραφές της Λαμίας για την σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει. Ελπίζουμε να δείξει τις ικανότητες του στο χορτάρι, ή έστω να αποτελέσει έμπνευση για επικά συνθήματα από την πλευρά των φανατικών της Λαμίας, για τους οποίους είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν.

Όπως ήταν τα συνθήματα της ΑΕΚ τις εποχές που ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν παίχτης της Ένωσης:

Best of internet