Quantcast

Ο Κατσερίντι δείχνει τις επικαλαμίδες του στους Ρώσους και προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο

Πρόκειται περί παρεξήγησης, δηλώνει ο Κυριάκος Κυριάκος

THE NEWSROOM

15 Αυγούστου 2018

Σίγουρα δεν είναι η σοφότερη κίνηση να προκαλείς τους ομοεθνείς του εργοδότη σου, αγαπητοί φίλοι, αλλά προφανώς δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές σοφοί. Ο Ευγκέν Χατσερίντι συμμετείχε στη χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας στη Ρωσία, και κατά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο οι Ρώσοι οπαδοί πιθανότατα του είπαν δυο κουβέντες παραπάνω. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απάντησε δείχνοντας τις πατριωτικές του επικαλαμίδες που φέρουν την ουκρανική σημαία, μια κίνηση που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους συμπατριώτες του Ιβάν Σαββίδη.

 

 

Η παρομητική ενέργεια του Ουκρανού στόπερ έφτασε μέχρι τη ρωσική Δούμα, όπου ο Ντμίτρι Σβίστσεφ, μέλος της Δούμας με αρμοδιότητα σε θέματα αθλητισμού, ζήτησε να τιμωρηθεί ο παίχτης του ΠΑΟΚ.

«Τέτοιες κινήσεις δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητες. Είμαι σίγουρος πως και η Σπαρτάκ θα αντιδράσει, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Πιστεύω πως τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθούν»

Αντίθετα με τον Ρώσο βουλευτή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Κυριάκος Κυριάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αμυντικό της ομάδας του και τόνισε πως ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη και τη Ρωσία

«Δεν πιστεύω πως ο Χατσερίδης έδειξε ειδικά τις επικαλαμίδες τους στους οπαδούς της Σπαρτάκ. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε την φανέλα του σε έναν Ρώσο οπαδό που του την ζήτησε. Ο Εβγέν είναι ένας σοβαρός και αξιοπρεπής ανθρώπος με εξαιρετική συμπεριφορά και ένας άψογος επαγγελματίας.

Γενικά παρατήρησα μια πολύ αρνητική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ από κάποια ρωσικά ΜΜΕ. Ευτυχώς με τους ανθρώπους της Σπαρτάκ είχαμε μια εξαιρετική επικοινωνία κατά την διάρκεια των δύο αναμετρήσεων. Δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη, είναι ο άνθρωπος που μας έφτασε σε ένα κορυφαίο επίπεδο. Λόγω του Σαββίδη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όλοι μας σέβονται απόλυτα την Ρωσία και τους Ρώσους»

Best of internet