Quantcast

Ο Μακελελέ τα ρίχνει στον Αμπράμοβιτς που δεν έπαιξε συμπαίχτης με Πατσατζόγλου

Ένα μπαμ που δεν έγινε

THE NEWSROOM

17 Ιουλίου 2018

Το παιδικό του όνειρο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στερήθηκε πριν 11 χρόνια ο Κλοντ Μακελελέ, όπως αποκάλυψε σε αθλητική εφημερίδα. Ο 45χρονος πλέον Γάλλος προπονεί τη βέλγικη Έουπεν, ομάδα που αντιμετώπισε σε φιλικό ο Ολυμπιακός, και στα πλαίσια της συγκεκριμένης αναμέτρησης προέβη στην παρακάτω αποκάλυψη.

«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή (τότε τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν ο Τάκης Λεμονής). Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την αντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω… Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμοπυν από τους ππαίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003»

Σε μια εποχή που ονόματα όπως Κάλστρομ και Ζε Ρομπέρτο κοσμούσαν τακτικά τα ερυθρόλευκα πρωτοσέλιδα, ο Κλοντ ήταν ακόμα ένας παγκόσμιος αστέρας που όπως αποκαλύφθηκε έφτασε μια ανάσα από το να γνωρίσει τον Ριπάντο.

Best of internet