Quantcast

Εθνικός Ήρωας του Μπουρναζίου ο Μαραντόνα μετά από αυτή τη βόλτα με τεθωρακισμένο

Πιο γραφικός από τα σοκάκια της Μυκόνου

THE NEWSROOM

17 Ιουλίου 2018

Αφού πέρασε το Παγκόσμιο Κύπελλο κάνοντας κωλοδάχτυλα στις κερκίδες και βλέποντας τον Λιονέλ Κουτσιανικούλη να μην μπορεί να συμπαρασύρει τους ομοεθνείς του στη διάκριση, ο Ντιέγκο Μαραντόνα διαπίστωσε ότι υπάρχουν περιθώρια να γίνει ακόμα πιο γραφικός παραμένοντας σε πρώην σοβιετικό έδαφος.

Έτσι, ο Αργεντίνος επέλεξε να παρουσιαστεί στους φιλάθλους της Ντιναμό Μπρεστ της οποίας θα είναι πρόεδρος για 3 χρόνια, πάνω σε ένα τεθωρακισμένο.

Ο Μαραντόνα ακολουθεί τον δρόμο του παραγοντισμού στη πατρίδα του Μαξίμ Τσιγκάλκο αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος σε μια εβδομάδα από τώρα, για τα προκριματικά του Europa League.

Ο μαυροσκούφης πρώην μη ναρκομανής είδε τη νέα του ομάδα να ηττάται με 1-3 από τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία θα πρέπει να βελτιωθεί ο σύλλογος από τη δυτική Λευκορωσία πριν αντιμετωπίσει την αρμάδα του Νταμίρ Κάναντι. Για την ώρα η Ντιναμό Μπρεστ προκαλεί τρόμο μόνο διοικητικά.

Σε μια δήλωση που σίγουρα θα έβρισκε σύμφωνο τον Ύπο, ο Μαραντόνα ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται το χιόνι, για όσους το είχαν απορία.

Όταν ήμουν μικρός, δεν είχα παπούτσια, περπατούσα ξυπόλυτος. Γι’ αυτό δεν φοβάμαι το χιόνι. Μπορώ να ζήσω στη Λευκορωσία χωρίς πρόβλημα”.

 

 

 

Best of internet