Quantcast

Χωρίς γουρουνοπούλα γιόρτασε ο Ρονάλντο τη μεταγραφή στην Ασπρόμαυρη Θύελλα του Τορίνο

Μήπως επειδή δεν του άρεσε η Messiνία;

THE NEWSROOM

11 Ιουλίου 2018

Με εξαιρετικά λαμπερές παρουσίες του διεθνούς τζετ σετ είναι μπολιασμένες οι σημερινές καταυλακιώτικες ειδήσεις, μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τις διακοπές του στο Costa Navarino στη Μεσσηνία, γιορτάζοντας λίγο έξω από την Καλαμάτα την συμφωνία του με την Γιουβέντους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον αξιαγάπητο Κριστιάνο Ρονάλντο ανάμεσα στον πρόεδρο της Γιουβέντους Ανδρέα Ανιέλι και τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, να τσουγκρίζουν σαμπάνιες σφραγίζοντας το deal για την κορυφαία μεταγραφή του Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους.

Όπως διαβάζουμε στην eleftheriaonline.gr, χθες λίγο μετά το μεσημέρι, η ιταλική εφημερίδα αποκάλυψε με μια φωτογραφία το ταξίδι του προέδρου της Γιουβέντους στην Ελλάδα για την συμφωνία:

«Μια ασυνήθιστη διαδρομή, από την Πίζα μέχρι την Καλαμάτα, στα περίχωρα της Πελοποννήσου. Ακολουθώντας τον άνθρωπο που κάνει τα πιο αφάνταστα όνειρα των οπαδών, πραγματικά. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, πέταξε σήμερα το πρωί με μια ιδιωτική πτήση, με σημείο αναχώρησης το αεροδρόμιο της Τοσκάνης και κατεύθυνση προς την ελληνική πόλη. Μαζί του, η σύντροφος του Ντενίζ Ακανίν. Στο Costa Navarino, ένα πολυτελές θέρετρο, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντα πιο κοντά στην Γιουβέντους».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέπτεται τη Μεσσηνία, αφού πέρυσι είχε περάσει μερικές ημέρες στην Πύλο. Για το πως περνάει στις μεσσηνιακές του διακοπές, φροντίζει να ενημερώνει τα social media η σύντροφός του μέσω Instagram:

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτές τις μέρες έγινε κάποια επικοινωνία του Κριστιάνο με τον Γεωργούτζο, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να δούμε κάποια στιγμή τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή με την φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Προς το παρόν, πάντως, ο Ρονάλντο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από την Γιουβέντους την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Best of internet