Quantcast

Ξαφνικά η Πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε ένα -φουλ ψαρωτικό- γήπεδο ποδοσφαίρου [VIDEO]

Ο παλμός του Παγκοσμίου Κυπέλλου χτυπά και στην Αθήνα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

THE NEWSROOM

22 Ιουνίου 2018

Έχετε σκεφτεί ποτέ αγαπητοί φίλοι πώς θα ήταν αν όπως κάνατε τη βόλτα σας, ας πούμε, στο Σύνταγμα μια συνηθισμένη μέρα, και άξαφνα προσγειωνόταν ένα UFO που θα έσκαγε με ΛΕΪΖΕΡ προβολείς για να φτιάξει ένα κανονικό γήπεδο 3on3 καταμεσίς της πλατείας; Σίγουρα όχι, τουλάχιστον αν δεν είστε ελαφρώς παράξενοι, δεν είστε πιτσιρικάδες που βλέπουν πολλά anime ή δεν είστε το δημιουργικού crew του ΟΠΑΠ που αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα ακριβώς αυτό. Χωρίς το UFO, τουλάχιστον απο όσο γνωρίζουμε.

Μια μεγάλή λευκή επιφάνεια ήταν τοποθετημένη στο κέντρο της πλατείας και οι παρευρισκόμενοι που την παρατηρούσαν δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί. 12 ομάδες 3on3 ήταν προετοιμασμένες να παίξουν εντός του court που είχε τοποθετηθεί εκεί, χωρίς ωστόσο κανείς απο τους παίχτες να έχει υπόψη του πως ακριβώς θα παίξει, αφου οι γραμμές του αυτοσχέδιου γηπέδου ήταν ουσιαστικά αόρατες.

Και τότε συνέβη. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του Laser Mapping που έχει δημιουργήσει αντίστοιχες εικόνες μόνο σε γήπεδα του εξωτερικού, όπως αυτό, ένα πραγματικό γήπεδο ποδοσφαίρου έκανε την εμφάνιση του, με την διαγράμμιση του να είναι φτιαγμένη αποκλειστικά με laser προβολείς.

Το πραγματικά εντυπωσιακό laser show ενθουσίασε τους περαστικούς, μικρούς και μεγάλους, φίλους της μπάλας και δημιούργησε μια αίσθηση ότι η Αθήνα ζει το μουντιάλ στην καρδιά της πόλης. Οι 12 μουντιαλικές ομάδες που μπήκαν στο γήπεδο φορώντας τις εμφανίσεις των μεγαλύτερων εθνικών ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους την κερκίδα.

Η αγαπημένη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει στρέψει για άλλη μια χρονιά τα μάτια όλου του κόσμου στην Ρωσία για να παρακολουθήσει την φετινή διοργάνωση. Αυτό το μαγικό στοιχείο που μόνο το ποδόσφαιρο έχει και που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αν δεν δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός μικρού παιδιού, είναι ακριβώς αυτό που βγάζουν και τέτοιες δράσεις.

Όταν ακόμα και σε μια συνηθισμένη βόλτα σου απο ένα σημείο της πόλης η φαντασία σου κάνει ολόκληρα γήπεδα να φυτρώσουν απο το πουθενά, και τότε οι παίχτες φορούν τις πολύχρωμες φανέλες τους, ένα σφύριγμα ακούγεται και το παιχνίδι ξεκινάει!

Δείτε το βίντεο:

Best of internet